news

 • Η βεβαίωση εγγραφής του Ελευθέριου Βενιζέλου στη Νομική
  Η ημερομηνία έγραφε 8 Σεπτεμβρίου 1881, όταν ο Ελευθέριος Βενιζέλος, 17 ετών τότε, προσήλθε στην Πρυτανεία του Πανεπιστημίου Αθηνών, κατέβαλε 10 δραχμές και γράφτηκε στη Νομική Σχολή.
 • Σε δίκη παραπέμπονται έξι μέλη του ΤΑΙΠΕΔ
  Την παραπομπή στο εδώλιο των έξι μελων του Συμβουλίου Εμπειρογνωμόνων του ΤΑΙΠΕΔ προτείνει εκ νέου ο εισαγγελεας Εφετων κ. Ανδρέας Καραφλός, στο πλαίσιο της γνωστης υπόθεσης «μη επωφελούς» αξιοποίησης ακινήτων.
 • Οι μονάδες εντατικής μετρούν τις πληγές τους
  Σε… κώμα οδηγούνται οι Μονάδες Εντατικής Θεραπείας της χώρας μετά την πρόσφατη παρέμβαση του υπουργείου Υγείας που αλλάζει ριζικά τον τρόπο επιλογής υποψηφίων για εξειδίκευση. Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι η σχετική απόφαση προβλέπει ακόμη και την διεξαγωγή κλήρωσης, αφήνοντας έτσι την κατάσταση στην… τύχη της.
 • ΕΙΤΗΣΕΕ: Εως 18 κανάλια εθνικής εμβέλειας θα χωράει το φάσμα
  «Με βάση την τεχνολογία και λαμβάνοντας υπόψιν και την μετάβαση στη νέα ψηφιακή εποχή (με το ψηφιακό μέρισμα ΙΙ απο το 2020, σύμφωνα με τις κοινοτικές αποφάσεις), η χωρητικότητα του φάσματος θα έχει δυνατότητα τουλάχιστον 18 σταθμών πανελλαδικής εμβέλειας», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ενωση Ιδιοκτητών Τηλεοπτικών Σταθμών Εθνικής Εμβέλειας.
 • Σαββατοκύριακο με βροχές και ισχυρούς ανέμους
  Οι εξαιρετικές, για την εποχή, καιρικές συνθήκες που διανύουμε τις τελευταίες ημέρες θα λάβουν τέλος, καθώς σύμφωνα με τις προβλέψεις του μετεωρολόγου Γιάννη Καλλιάνου το σκηνικό του καιρού θα ανατραπεί τελείως το Σαββατοκύριακο.
 • Την έκδοση του Mr Bitcoin στις ΗΠΑ αποφάσισε ο Άρειος Πάγος
  Καταφύγιο τωρα πια για τον 38χρονο ρωσο Αλεξαντερ Βινικ ειναι το υπουργειο Δικαιοσύνης, καθώς ο κ. Σταυρος Κοντονης είναι ο τελευταίος που αποφαίνεται και ο μόνος που μπορεί να ανατρέψει καθοριστικά την έκβαση της υπόθεσης: εχει το δικαίωμα, εκ του νόμου, να αρνηθεί την έκδοση του «Mr Bitcoin».
 • Οδηγίες από το ΕΣΡ για τις τηλεοπτικές άδειες
  Στην έκδοση οδηγιών προς τους ενδιαφερόμενους όσον αφορά το διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες, προχώρησε το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης.
 • «Λανθασμένη η ιεράρχηση μεταρρυθμίσεων στην Ελλάδα»
  Στην Ελλάδα προχώρησαν φορολογικές αυξήσεις και τομές στον εργασιακό τομέα και όχι οι απαραίτητες μεταρρυθμίσεις στον επιχειρησιακό τομέα και την προσέλκυση επενδύσεων, εκτιμά o καθηγητής Μ.Χαλιάσος μιλώντας στην DW.
 • Το Κρεμλίνο χαιρετίζει τη στάση των ΗΠΑ έναντι της Β. Κορέας
  Το Κρεμλίνο χαιρέτισε σήμερα την «εποικοδομητική» αλλαγή τόνου των ΗΠΑ στο θέμα της Βόρειας Κορέας, μετά την πρόθεση που εξέφρασε η Ουάσινγκτον να αρχίσει συνομιλίες με την χώρα χωρίς προϋποθέσεις.
 • Η ΝΔ δίνει βήμα στους πολίτες με το κοινωνικό συνέδριο
  Μπορεί ένα κομματικό συνέδριο να είναι ενδιαφέρον για την κοινωνία; Η ΝΔ υποστηρίζει ότι το 11ο Συνέδριό της θα είναι διαφορετικό και ελκυστικό ακριβώς διότι θα απευθύνεται όχι μόνο στα μέλη και τα κομματικά στελέχη της Δεξιάς Παράταξης αλλά και σε φορείς, σε συλλόγους, επιστήμονες, ειδικούς απ’ όλη την κοινωνία.
Έχουμε 255 επισκέπτες συνδεδεμένους
powered by Agones.gr - pame stoixima