Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα Χρήστη Κωδικός: Να με θυμάσαι

Προφίλ: Dracus (Dracus)

 • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
 • Αξίωμα: Διαχειριστής
 • Ημερομηνία εγγραφής: 30/11/2010
 • Τελευταία επίσκεψη: 11/02/2017
 • Ζώνη Ώρας: GMT +2:00
 • Τοπική Ώρα: 05:59
 • Μηνύματα: 6
 • Προβολή προφίλ: 943
 • Κarma: 510
 • Τοποθεσία: Αγνωστη
 • Φύλο: Άρρεν
 • Γενέθλια: Άγνωστη

Υπογραφή

Μηνύματα

Μηνύματα

emo
Του 1903 είναι για μένα το καλύτερο!
Ποιά Ομόνοια προτιμά ...
emo
Ευχαριστούμε για το σχέδιο, Μελώντους Πολυμήχανους:woohoo:
Εqualizer 10 channel
emo
Έκτακτο
Ξέρετε γιατί?....
Κατηγορία: Ανέκδοτα & Αστεία
emo


Δεν θα σας κουράσω πολύ με τα εισαγωγικά και Θα μπω κατευθείαν στο ψητόν . Το Puzzle Quest πρόκειται για ένα παιχνίδι που συνδυάζει δυο ειδή. Το ένα είναι του πάζλ ή σπαζοκεφαλιάς και το άλλο είναι των ρόλων ή rpg. Στον παίκτη από την αρχή του δίνονται οδηγίες πως να χειριστεί και πως να κατευθυνθεί μέσα στο κόσμο του παιχνιδιού.
Το εν λόγο πακέτο, συνοδεύεται με το patch 1.02, τον οδηγό χρήσης σε μορφή εγγράφου pdf και txt, την πιο πρόσφατη έκδοση του directX και έναν pdf αναγνώστη που αξίζει να δοκιμάσετε. Βγαίνει και σε ελληνική γεύση .Χαρακτηριστικά Υπολογιστή:

Windows 2000/XP/Vista/7
Pentium 3 1 GHz
256 MB RAM
Direct 3D 64MB Direct X 9.0c
DirectX-compliant Sound Card
DirectX: 9.0c

Καλή Διασκέδαση!!!
Puzzle Quest Challen ...
Κατηγορία: Games
emo


Για όσους έχουν αγγλικούς χαρακτήρες στο πληκτρολόγιο του υπολογιστή τους θα βρούνε αυτή την αντιστοιχία ελληνικών γραμμάτων πολύ χρήσιμη και για όσους έχουν ελληνικό πληκτρολόγιο και θέλουν να γράψουν αγγλικά.

Θ,θ->U,u
Ξ,ξ->J,j
Ψ,ψ->C,c
Ω,ω->V,v
ς->W,w

Σημεία στίξης για ελληνικό πληκτρολόγιο:

΄ (τόνος)->;
; (ερωτηματικό)->Q
: (άνω κάτω τελεία)->Shift+Q
¨ (διαλυτικά)->Shift+:
΅ (διαλυτικά με τόνο)->Shift+W

Σημείωση: Ο τόνος, τα διαλυτικά και τα διαλυτικά με τον τόνο για να εμφανιστούν πατάμε πρώτα το συνδυασμό των πλήκτρων και μετά το φωνήεν που θέλουμε!

Σύμβολα για ελληνικό πληκτρολόγιο:

€->Ctrl+Alt+E
«->Ctrl+Alt+[
»->Ctrl+Alt+]
±->Ctrl+Alt+-
½->Ctrl+Alt+=
²->Ctrl+Alt+2
³->Ctrl+Alt+3
©->Ctrl+Alt+C
®->Ctrl+Alt+R
WINDOWS 7 ΚΑΙ ΠΛΗΚΤΡ ...
Κατηγορία: Windows
emo
Πόσοι από εσάς έχετε αναρωτηθεί, μπορώ να ενεργοποιήσω ή να απενεργοποιήσω υπάρχοντες χρήστες στα windows; Και αν ναι μπορώ να ενεργοποιήσω το λογαριασμό του Administrator; Υπάρχει ένας τρόπος στον οποίο δε θα αναφερθώ διότι δίνει τη δυνατότητα μόνο σε όσους έχουν την Ultimate έκδοση. Απεναντίας τα βήματα που θα αναφέρω παρακάτω είναι πολύ απλά και δουλεύουν σε όλες τις εκδόσεις των Vista και 7.

1ο Βήμα

Πατώντας στο κουμπί των windows στο κάτω μέρος της λίστας στην εύρεση γράφουμε cmd, μόλις εμφανιστεί όπως φαίνεται στην εικόνα πατώντας με δεξί κλικ πάνω του επιλέγουμε εκτέλεση ως διαχειριστής.2ο Βήμα

Μόλις ανοίξει η κονσόλα γράφουμε τα εξής: "cd.." 2 φορές χωρίς τα εισαγωγικά ώστε να εμφανιστεί ο τρέχων δίσκος για παράδειγμα C:\> και συμπληρώνουμε την εντολή "net user administrator /active:yes" όπως ακριβώς την βλέπεται με τα κενά και πατάτε το κουμπί enter.Θα αναφέρει ότι "η εντολή ολοκληρώθηκε με επιτυχία". Όταν θα γίνει επανεκκίνηση του υπολογιστή στην εισαγωγική εικόνα θα εμφανιστεί ο δικός μας ο λογαριασμός και του administrator.


Σε περίπτωση που θέλουμε να τον απενεργοποιήσουμε κάνουμε ότι στο 1ο και 2ο βήμα μόνο που η εντολή που θα δώσουμε είναι "no" αντί "yes"
Εμφάνιση χρήστη ή απ ...
Κατηγορία: Tips & Tricks
Περισσότερα
Χρόνος για την δημιουργία της σελίδας: 0.91 δευτερόλεπτα