Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα Χρήστη Κωδικός: Να με θυμάσαι

Προφίλ: roumel07 (roumel07)

 • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
 • Αξίωμα: Γενικός Συντονιστής
 • Ημερομηνία εγγραφής: 27/11/2010
 • Τελευταία επίσκεψη: 19/03/2018
 • Ζώνη Ώρας: GMT +2:00
 • Τοπική Ώρα: 05:15
 • Μηνύματα: 1002
 • Προβολή προφίλ: 2777
 • Κarma: 1212
 • Σχετικά με μένα: + [ karma ] ΡΕ ΧΑΜΕΝΑ
 • Τοποθεσία: ΕΛΛΑΔΑ
 • Φύλο: Άρρεν
 • Γενέθλια: 15/01/1966

Υπογραφή
Μηνύματα

Μηνύματα

emo


Ένα ευφάνταστο βίντεο με τίτλο: «Το χαρτί ποτέ δεν πεθαίνει» κάνει τις τελευταίες ώρες το γύρο του Διαδικτύου.Πρωταγωνιστές ένα ζευγάρι με τη σύζυγο να χρησιμοποεί σε ό,τι κάνει το χαρτί -για να γράψει, να διαβάσει, να τυπώσει- και τον σύζυγο, φαν του ipad, να την ειρωνεύεται συνεχώς.Έρχεται, όμως, που το χαρτί παίρνει την εκδίκησή του...

Το χαρτί ποτέ δεν πε ...
Κατηγορία: Videos
emo
Ο νέος χρόνος να σου κλείσει ραντεβού με την Ευτυχία, τη Ν ί κ η, τη Χαρά, την Αγάπη, την Ελπίδα ή την Αρετή και να πάρει μαζί του την δεσποινίδα Μοναξιά που ήταν πιστή σου σύντροφος ώς τώρα.
Καλή Χρονιά
emo
Σωστό
emo


* Δωρεάν κλήσεις με ποιότητα ήχου HD
* Ελεύθερο κείμενο και φωτογραφία μηνυμάτων
* Απλό στη χρήση
* 100% δωρεάv
Αυτή η εφαρμογή έχει πρόσβαση στα ακόλουθα:

Οι λογαριασμοί σας
δημιουργία λογαριασμών και ορισμός κωδικών πρόσβασης
Επιτρέπει στην εφαρμογή τη χρήση των δυνατοτήτων του προγράμματος ελέγχου ταυτότητας λογαριασμού του AccountManager, συμπεριλαμβανομένης της δημιουργίας λογαριασμών και της λήψης και ρύθμισης των κωδικών πρόσβασής τους.
προσθήκη ή κατάργηση λογαριασμών
Επιτρέπει στην εφαρμογή να εκτελεί ενέργειες όπως προσθήκη και κατάργηση λογαριασμών και διαγραφή των κωδικών πρόσβασής τους.
χρήση λογαριασμών στη συσκευή
Επιτρέπει στην εφαρμογή να ζητά διακριτικά ελέγχου ταυτότητας.
Υπηρεσίες επί πληρωμή
απευθείας κλήση τηλεφωνικών αριθμών
Επιτρέπει στην εφαρμογή την κλήση αριθμών τηλεφώνου χωρίς δική σας παρέμβαση. Αυτό μπορεί να προκαλέσει μη αναμενόμενες χρεώσεις ή κλήσεις. Έχετε υπόψη ότι δεν επιτρέπεται στην εφαρμογή η κλήση αριθμών έκτακτης ανάγκης. Οι κακόβουλες εφαρμογές ενδέχεται να σας κοστίσουν χρήματα, πραγματοποιώντας κλήσεις χωρίς την έγκρισή σας.
αποστολή μηνυμάτων S M S
Επιτρέπει στην εφαρμογή των αποστολή μηνυμάτων S M S. Αυτό μπορεί να προκαλέσει μη αναμενόμενες χρεώσεις. Οι κακόβουλες εφαρμογές ενδέχεται να σας κοστίσουν χρήματα, αποστέλλοντας μηνύματα χωρίς την έγκρισή σας.
Στοιχεία ελέγχου υλικού
αλλαγή των ρυθμίσεων ήχου
Επιτρέπει στην εφαρμογή την τροποποίηση καθολικών ρυθμίσεων ήχου, όπως η ένταση και ποιο ηχείο χρησιμοποιείται για έξοδο.
λήψη φωτογραφιών και βίντεο
Επιτρέπει στην εφαρμογή τη λήψη φωτογραφιών και βίντεο με τη φωτογραφική μηχανή. Αυτή η άδεια δίνει τη δυνατότητα στην εφαρμογή να χρησιμοποιεί τη φωτογραφική μηχανή ανά πάσα στιγμή χωρίς την έγκρισή σας.
Η τοποθεσία σας
ακριβής θέση (G P S και βάσει δικτύου)
Επιτρέπει στην εφαρμογή να λαμβάνει την ακριβή θέση σας με τη χρήση του Παγκόσμιου Συστήματος Εντοπισμού (G P S) ή πηγών τοποθεσίας δικτύου, όπως κεραίες κινητής τηλεφωνίας και Wi - Fi. Αυτές οι υπηρεσίες τοποθεσίας πρέπει να είναι ενεργοποιημένες και διαθέσιμες στη συσκευή σας, ώστε να μπορούν να χρησιμοποιηθούν από την εφαρμογή. Οι εφαρμογές ενδέχεται να τις χρησιμοποιήσουν για να προσδιορίσουν τη θέση σας και ενδέχεται να καταναλώσουν επιπλέον ισχύ μπαταρίας.
κατά προσέγγιση θέση (βάσει δικτύου)
Επιτρέπει στην εφαρμογή τη λήψη της κατά προσέγγιση τοποθεσίας σας. Αυτή η τοποθεσία προκύπτει από τις υπηρεσίες τοποθεσίας με τη χρήση πηγών τοποθεσίας δικτύου, όπως κεραίες κινητής τηλεφωνίας και W i - F i. Αυτές οι υπηρεσίες τοποθεσίας πρέπει να είναι ενεργοποιημένες και διαθέσιμες στην συσκευή σας, ώστε να μπορούν να χρησιμοποιηθούν από την εφαρμογή. Οι εφαρμογές ενδέχεται να τις χρησιμοποιήσουν για να προσδιορίσουν κατά προσέγγιση τη θέση σας.
Τα μηνύματά σας
λήψη μηνυμάτων κειμένου S M S
Επιτρέπει στην εφαρμογή τη λήψη και την επεξεργασία μηνυμάτων S M S. Αυτό σημαίνει ότι η εφαρμογή θα μπορούσε να παρακολουθήσει ή να διαγράψει τα μηνύματα που αποστέλλονται στη συσκευή σας χωρίς αυτά να εμφανιστούν σε εσάς.
επεξεργασία των μηνυμάτων κειμένου σας sM S ή m M S
Επιτρέπει σε μια εφαρμογή την ε γ γ ρ α φ ή σε μηνύματα S M S που είναι αποθηκευμένα στο tablet σας ή στην κάρτα SIM. Τυχόν κακόβουλες εφαρμογές ενδέχεται να διαγράψουν τα μηνύματά σας. Επιτρέπει σε μια εφαρμογή την ε γ γ ρ α φ ή σε μηνύματα S M S που είναι αποθηκευμένα στο τηλέφωνό σας ή στην κάρτα S I M. Τυχόν κακόβουλες εφαρμογές ενδέχεται να διαγράψουν τα μηνύματά σας.
ανάγνωση των μηνυμάτων κειμένου σας S M S ή M M S
Επιτρέπει στην εφαρμογή την ανάγνωση μηνυμάτων S M S που είναι αποθηκευμένα στην κάρτα SIM ή στο tablet σας. Αυτό επιτρέπει στην εφαρμογή την ανάγνωση όλων των μηνυμάτων S M S, ανεξάρτητα από το περιεχόμενο ή την εμπιστευτικότητα. Επιτρέπει στην εφαρμογή την ανάγνωση μηνυμάτων S M S που είναι αποθηκευμένα στην κάρτα SIM ή στο τηλέφωνό σας. Αυτό επιτρέπει στην εφαρμογή την ανάγνωση όλων των μηνυμάτων SMS, ανεξάρτητα από το περιεχόμενο ή την εμπιστευτικότητα.
Επικοινωνία δικτύου
πλήρης πρόσβαση στο δίκτυο
Επιτρέπει στην εφαρμογή τη δημιουργία θέσεων δικτύου και τη χρήση προσαρμοσμένων πρωτοκόλλων δικτύου. Το πρόγραμμα περιήγησης και άλλες εφαρμογές παρέχουν μέσα για την αποστολή δεδομένων στο διαδίκτυο, επομένως η συγκεκριμένη άδεια δεν είναι απαραίτητη για την αποστολή δεδομένων στο διαδίκτυο.
σύζευξη με συσκευές Bluetooth
Επιτρέπει στην εφαρμογή την προβολή της διαμόρφωσης του Bluetooth στο tablet, καθώς και τη δημιουργία και την αποδοχή συνδέσεων με συζευγμένες συσκευές. Επιτρέπει στην εφαρμογή την προβολή της διαμόρφωσης του Bluetooth στο τηλέφωνο, καθώς και τη δημιουργία και την αποδοχή συνδέσεων με συζευγμένες συσκευές.
Οι προσωπικές σας πληροφορίες
ανάγνωση των επαφών σας
Επιτρέπει στην εφαρμογή την ανάγνωση δεδομένων σχετικά με τις επαφές σας που είναι αποθηκευμένες στο tablet σας, συμπεριλαμβανομένης της συχνότητας με την οποία έχετε επικοινωνήσει μέσω τηλεφώνου, ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή με άλλους τρόπους με συγκεκριμένα άτομα. Αυτή η άδεια επιτρέπει στις εφαρμογές να αποθηκεύουν τα δεδομένα των επαφών σας και οι κακόβουλες εφαρμογές ενδέχεται να κοινοποιούν δεδομένα επαφών χωρίς να το γνωρίζετε. Επιτρέπει στην εφαρμογή την ανάγνωση δεδομένων σχετικά με τις επαφές σας που είναι αποθηκευμένες στο τηλέφωνό σας, συμπεριλαμβανομένης της συχνότητας με την οποία έχετε επικοινωνήσει μέσω τηλεφώνου, ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή με άλλους τρόπους με συγκεκριμένα άτομα. Αυτή η άδεια επιτρέπει στις εφαρμογές να αποθηκεύουν τα δεδομένα των επαφών σας και οι κακόβουλες εφαρμογές ενδέχεται να κοινοποιούν δεδομένα επαφών χωρίς να το γνωρίζετε.
τροποποίηση των επαφών σας
Επιτρέπει στην εφαρμογή την τροποποίηση των δεδομένων σχετικά με τις επαφές σας που είναι αποθηκευμένες στο tablet σας, συμπεριλαμβανομένης της συχνότητας με την οποία έχετε επικοινωνήσει μέσω τηλεφώνου, ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή με άλλους τρόπους με συγκεκριμένες επαφές. Αυτή η άδεια επιτρέπει στις εφαρμογές τη διαγραφή δεδομένων επαφών. Επιτρέπει στην εφαρμογή την τροποποίηση των δεδομένων σχετικά με τις επαφές σας που είναι αποθηκευμένες στο τηλέφωνό σας, συμπεριλαμβανομένης της συχνότητας με την οποία έχετε επικοινωνήσει μέσω τηλεφώνου, ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή με άλλους τρόπους με συγκεκριμένες επαφές. Αυτή η άδεια επιτρέπει στις εφαρμογές τη διαγραφή δεδομένων επαφών.
ανάγνωση ευαίσθητων δεδομένων αρχείου καταγραφής
Επιτρέπει στην εφαρμογή την ανάγνωση των αρχείων καταγραφής του συστήματος. Έτσι μπορεί να ανακαλύψει γενικές πληροφορίες σχετικά με τις δραστηριότητές σας στο tablet, στις οποίες πιθανόν να περιέχονται προσωπικές ή ιδιωτικές πληροφορίες. Επιτρέπει στην εφαρμογή την ανάγνωση των αρχείων καταγραφής του συστήματος. Έτσι μπορεί να ανακαλύψει γενικές πληροφορίες σχετικά με τις δραστηριότητές σας στο τηλέφωνο, στις οποίες πιθανόν να περιέχονται προσωπικές ή ιδιωτικές πληροφορίες.
Τηλεφωνικές κλήσεις
ανάγνωση κατάστασης και ταυτότητας τηλεφώνου
Επιτρέπει στην εφαρμογή την πρόσβαση στις λειτουργίες τηλεφώνου της συσκευής. Αυτή η άδεια δίνει τη δυνατότητα στην εφαρμογή να καθορίζει τον αριθμό τηλεφώνου και τα αναγνωριστικά συσκευών, εάν μια κλήση είναι ενεργή, καθώς και τον απομακρυσμένο αριθμό που συνδέεται από μια κλήση.
Αποθήκευση
τροποποίηση ή διαγραφή των περιεχομένων του χώρου αποθήκευσης USB τροποποίηση ή διαγραφή των περιεχομένων της κάρτας SD
Επιτρέπει στην εφαρμογή την εγγραφή σε ένα χώρο αποθήκευσης USB. Επιτρέπει στην εφαρμογή την εγγραφή στην κάρτα SD.
Εργαλεία συστήματος
παρεμπόδιση μετάβασης του tablet σε κατάσταση αδράνειας παρεμπόδιση μετάβασης του τηλεφώνου σε κατάσταση αδράνειας
Επιτρέπει στην εφαρμογή την παρεμπόδιση της μετάβασης του tablet σε κατάσταση αδράνειας. Επιτρέπει στην εφαρμογή την παρεμπόδιση της μετάβασης του τηλεφώνου σε κατάσταση αδράνειας.
πρόσβαση στις ρυθμίσεις Bluetooth
Επιτρέπει στην εφαρμογή τη διαμόρφωση του τοπικού tablet Bluetooth και την ανακάλυψη και σύζευξη με απομακρυσμένες συσκευές. Επιτρέπει στην εφαρμογή τη διαμόρφωση του τοπικού τηλεφώνου Bluetooth και την ανακάλυψη και σύζευξη με απομακρυσμένες συσκευές.
απενεργοποίηση κλειδώματος οθόνης
Επιτρέπει στην εφαρμογή την απενεργοποίηση του κλειδώματος πληκτρολογίου και άλλης σχετικής ασφάλειας με κωδικό πρόσβασης. Για παράδειγμα, το κλείδωμα πληκτρολογίου στο τηλέφωνο απενεργοποιείται όταν λαμβάνεται εισερχόμενη τηλεφωνική κλήση και ενεργοποιείται ξανά όταν η κλήση τερματιστεί.
αλλαγή συνδεσιμότητας δικτύου
Επιτρέπει στην εφαρμογή την αλλαγή της κατάστασης συνδεσιμότητας δικτύου.
τροποποίηση ρυθμίσεων συστήματος
Επιτρέπει στην εφαρμογή την τροποποίηση των δεδομένων των ρυθμίσεων του συστήματος. Τυχόν κακόβουλες εφαρμογές ενδέχεται να καταστρέψουν τη διαμόρφωση του συστήματός σας.
ανάκτηση εκτελούμενων εφαρμογών
Επιτρέπει στην εφαρμογή την ανάκτηση πληροφοριών σχετικά με τρέχουσες και πρόσφατα εκτελούμενες εργασίες. Αυτό μπορεί να δίνει τη δυνατότητα στην εφαρμογή να ανακαλύπτει πληροφορίες σχετικά με το ποιες εφαρμογές χρησιμοποιούνται στη συσκευή.
εναλλαγή ενεργοποίησης και απενεργοποίησης συγχρονισμού
Επιτρέπει σε μια εφαρμογή την τροποποίηση των ρυθμίσεων συγχρονισμού για ένα λογαριασμό. Για παράδειγμα, αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να ενεργοποιηθεί ο συγχρονισμός της εφαρμογής "Άτομα" με ένα λογαριασμό.

Απόκρυψη

Οι λογαριασμοί σας
εύρεση λογαριασμών στη συσκευή
Επιτρέπει στην εφαρμογή τη λήψη της λίστας λογαριασμών που γνωρίζει το tablet. Σε αυτήν μπορεί να περιλαμβάνονται τυχόν λογαριασμοί που δημιουργήθηκαν από εφαρμογές που έχετε εγκαταστήσει. Επιτρέπει στην εφαρμογή τη λήψη της λίστας λογαριασμών που γνωρίζει το τηλέφωνο. Σε αυτήν μπορεί να περιλαμβάνονται τυχόν λογαριασμοί που δημιουργήθηκαν από εφαρμογές που έχετε εγκαταστήσει.
Στοιχεία ελέγχου υλικού
έλεγχος δόνησης
Επιτρέπει στην εφαρμογή τον έλεγχο της δόνησης.
Επικοινωνία δικτύου
λήψη δεδομένων από το Διαδίκτυο
Επιτρέπει στις εφαρμογές τη λήψη μηνυμάτων από το νέφος προς τη συσκευή που αποστέλλονται από την υπηρεσία της εφαρμογής. Η χρήση της υπηρεσίας αυτής θα επιβαρύνει τη χρήση δεδομένων. Τυχόν κακόβουλες εφαρμογές ενδέχεται να προκαλέσουν υπερβολική χρήση δεδομένων.
προβολή συνδέσεων δικτύου
Επιτρέπει στην εφαρμογή την προβολή πληροφοριών σχετικά με συνδέσεις δικτύου, όπως ποια δίκτυα υπάρχουν και είναι συνδεδεμένα.
Τηλεφωνικές κλήσεις
τροποποίηση κατάστασης τηλεφώνου
Επιτρέπει στην εφαρμογή να ελέγχει τις λειτουργίες τηλεφώνου της συσκευής. Μια εφαρμογή η οποία διαθέτει αυτήν την άδεια μπορεί να κάνει εναλλαγή μεταξύ δικτύων, να ενεργοποιεί και να απενεργοποιεί το ραδιόφωνο του τηλεφώνου και άλλα, χωρίς να ειδοποιείστε.
Εργαλεία συστήματος
κλείσιμο των άλλων εφαρμογών
Επιτρέπει στην εφαρμογή τον τερματισμό των διεργασιών παρασκηνίου άλλων εφαρμογών. Αυτό μπορεί να προκαλεί τη διακοπή λειτουργίας άλλων εφαρμογών.
ορισμός ταπετσαρίας
Επιτρέπει στην εφαρμογή τον ορισμό της ταπετσαρίας συστήματος.
ανάγνωση ρυθμίσεων συγχρονισμού
Επιτρέπει στην εφαρμογή την ανάγνωση των ρυθμίσεων συγχρονισμού για ένα λογαριασμό. Για παράδειγμα, αυτό μπορεί να καθορίσει εάν η εφαρμογή "Άτομα" είναι συγχρονισμένη με ένα λογαριασμό.
ανάγνωση στατιστικών συγχρονισμού
Επιτρέπει σε μια εφαρμογή την ανάγνωση των στατιστικών στοιχείων συγχρονισμού για ένα λογαριασμό, συμπεριλαμβανομένων του ιστορικού των συμβάντων συγχρονισμού και του όγκου των δεδομένων που συγχρονίζονται.
αποστολή εκπομπής sticky
Επιτρέπει σε μια εφαρμογή την αποστολή εκπομπών sticky, οι οποίες παραμένουν μετά το τέλος της εκπομπής. Η υπερβολική χρήση μπορεί να μειώσει την ταχύτητα λειτουργίας του tablet ή να την καταστήσει ασταθή χρησιμοποιώντας πολύ μεγάλο μέρος της μνήμης. Επιτρέπει σε μια εφαρμογή την αποστολή εκπομπών sticky, οι οποίες παραμένουν μετά το τέλος της εκπομπής. Η υπερβολική χρήση μπορεί να μειώσει την ταχύτητα λειτουργίας του τηλεφώνου ή να την καταστήσει ασταθή χρησιμοποιώντας πολύ μεγάλο μέρος της μνήμης.
εκτέλεση κατά την έναρξη
Επιτρέπει στην εφαρμογή την αυτόματη έναρξη μόλις ολοκληρωθεί η εκκίνηση του συστήματος. Αυτό ενδέχεται να καθυστερήσει την εκκίνηση του tablet και να προκαλέσει γενική μείωση της ταχύτητας λειτουργίας του τηλεφώνου, καθώς η εφαρμογή θα εκτελείται συνεχώς. Επιτρέπει στην εφαρμογή την αυτόματη έναρξη μόλις ολοκληρωθεί η εκκίνηση του συστήματος. Αυτό ενδέχεται να καθυστερήσει την εκκίνηση του τηλεφώνου και να προκαλέσει γενική μείωση της ταχύτητας λειτουργίας του τηλεφώνου, καθώς η εφαρμογή θα εκτελείται συνεχώς.
Προεπιλεγμένα
απευθείας κλήση τηλεφωνικών αριθμών
Επιτρέπει στην εφαρμογή την κλήση οποιουδήποτε αριθμού τηλεφώνου, συμπεριλαμβανομένων αριθμών έκτακτης ανάγκης, χωρίς τη δική σας παρέμβαση. Τυχόν κακόβουλες εφαρμογές ενδέχεται να πραγματοποιήσουν μη αναγκαίες και παράνομες κλήσεις προς υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης.
απενεργοποίηση ή τροποποίηση γραμμής κατάστασης
Επιτρέπει στην εφαρμογή την απενεργοποίηση της γραμμής κατάστασης ή την προσθήκη και αφαίρεση εικονιδίων συστήματος.
ανάγνωση αρχείου καταγραφής κλήσεων
Επιτρέπει στην εφαρμογή την ανάγνωση του αρχείου καταγραφής κλήσεων του tablet σας, συμπεριλαμβανομένων των δεδομένων σχετικά με τις εισερχόμενες και τις εξερχόμενες κλήσεις. Αυτή η άδεια επιτρέπει στις εφαρμογές να αποθηκεύουν τα δεδομένα του αρχείου καταγραφής κλήσεων και οι κακόβουλες εφαρμογές ενδέχεται να κοινοποιούν δεδομένα αρχείου καταγραφής κλήσεων χωρίς να το γνωρίζετε. Επιτρέπει στην εφαρμογή την ανάγνωση του αρχείου καταγραφής κλήσεων του τηλεφώνου σας, συμπεριλαμβανομένων των δεδομένων σχετικά με τις εισερχόμενες και τις εξερχόμενες κλήσεις. Αυτή η άδεια επιτρέπει στις εφαρμογές να αποθηκεύουν τα δεδομένα του αρχείου καταγραφής κλήσεων και οι κακόβουλες εφαρμογές ενδέχεται να κοινοποιούν δεδομένα αρχείου καταγραφής κλήσεων χωρίς να το γνωρίζετε.
εγγραφή αρχείου καταγραφής κλήσεων
Επιτρέπει στην εφαρμογή την τροποποίηση του αρχείου καταγραφής κλήσεων του tablet σας, συμπεριλαμβανομένων των δεδομένων σχετικά με τις εισερχόμενες και τις εξερχόμενες κλήσεις. Οι κακόβουλες εφαρμογές ενδέχεται να χρησιμοποιούν αυτήν τη δυνατότητα για να διαγράφουν ή να τροποποιούν το αρχείο καταγραφής κλήσεων. Επιτρέπει στην εφαρμογή την τροποποίηση του αρχείου καταγραφής κλήσεων του τηλεφώνου σας, συμπεριλαμβανομένων των δεδομένων σχετικά με τις εισερχόμενες και τις εξερχόμενες κλήσεις. Οι κακόβουλες εφαρμογές ενδέχεται να χρησιμοποιούν αυτήν τη δυνατότητα για να διαγράφουν ή να τροποποιούν το αρχείο καταγραφής κλήσεων.
ενεργοποίηση και απενεργοποίηση tablet ενεργοποίηση και απενεργοποίηση τηλεφώνου
Επιτρέπει στην εφαρμογή την ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση του tablet. Επιτρέπει στην εφαρμογή την ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση του τηλεφώνου.
τροποποίηση ασφαλών ρυθμίσεων συστήματος
Επιτρέπει στην εφαρμογή την τροποποίηση των δεδομένων των ρυθμίσεων του συστήματος. Δεν προορίζεται για χρήση από συνήθεις εφαρμογές.
ανάγνωση ροής κοινωνικών δικτύων
Επιτρέπει στην εφαρμογή την πρόσβαση και το συγχρονισμό κοινωνικών ενημερώσεων από εσάς και τους φίλους σας. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί όταν μοιράζεστε πληροφορίες -- αυτό δίνει τη δυνατότητα στην εφαρμογή να διαβάζει τις επικοινωνίες ανάμεσα σε εσάς και τους φίλους σας σε κοινωνικά δίκτυα, ανεξάρτητα από το επίπεδο εμπιστευτικότητας. Σημείωση: αυτή η άδεια ίσως να μην μπορεί να εφαρμοστεί σε όλα τα κοινωνικά δίκτυα.
εγγραφή στη ροή κοινωνικών δικτύων
Επιτρέπει στην εφαρμογή την προβολή κοινωνικών ενημερώσεων από τους φίλους σας. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί όταν μοιράζεστε πληροφορίες -- αυτό δίνει τη δυνατότητα στην εφαρμογή να δημιουργεί μηνύματα που μπορεί να φαίνεται ότι προέρχονται από κάποιο φίλο. Σημείωση: αυτή η άδεια ίσως να μην μπορεί να εφαρμοστεί σε όλα τα κοινωνικά δίκτυα.
δοκιμή πρόσβασης σε προστατευμένο χώρο αποθήκευσης δοκιμή πρόσβασης σε προστατευμένο χώρο αποθήκευσης
Επιτρέπει στην εφαρμογή τη δοκιμή μιας άδειας για το χώρο αποθήκευσης USB που θα διατίθεται στις μελλοντικές συσκευές. Επιτρέπει στην εφαρμογή τη δοκιμή μιας άδειας για την κάρτα SD που θα διατίθεται στις μελλοντικές συσκευές.
Viber - είναι ελεύθε ...
Κατηγορία: Android - Ipod
emo


H ΑΡΧΑΙΑ ΔΙΟΛΚΟΣ
emo
modelakias Καλές είναι άλλα πρέπει να τις βάζουμε διαφορετικά..αν έχεις skype ψάξε στο όνομα roumelfedoralinux
ασχολούμαι με το fsx2004 λάτρης airbus-320 kai F-16
Στατικος μοντελισμος
Κατηγορία: Παιχνίδια & Χόμπυ
emo
Χρυσό αετός άρπαξε ...
Κατηγορία: Videos
emo

ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ ΒΥΘΙΣΜΕΝΕΣ ΣΤΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΤΩΝ ΒΕΡΜΟΥΔΩΝ

Αυτές οι παράξενες δομές,υποβρύχιες πυραμίδες,είναι σε βάθος δύο χιλιάδων μέτρων και εντοπίστηκαν με τη βοήθεια ενός σόναρ, σύμφωνα με τους ωκεανογράφους Δρ Meyer,και Verlag. Μελέτες για άλλες δομές, όπως της Yonaguni στη σύγχρονη Ιαπωνία, επέτρεψαν στους επιστήμονες να καθορίσουν ότι αυτές οι δύο γιγαντιαίες πυραμίδες,που είναι από κάτι σαν γυαλί,είναι πραγματικά εντυπωσιακές -. Η κάθε μία από αυτές είναι μεγαλύτερη από την πυραμίδα του Χέοπα στην Αίγυπτο.


Πρόσφατα αμερικάνοι και γάλλοι επιστήμονες καθώς και από άλλες χώρες διεξάγουν έρευνες σε περιοχές του βυθού του Τριγώνου των Βερμούδων,και ισχυρίζονται πως έχουν βρει μια πυραμίδα όρθια στο βυθό της θάλασσας που είναι η πρώτη υποθαλάσσια που έχει ποτέ ανακαλυφθεί. Το μήκος της βάσης της πυραμίδας φτάνει τα 300 μέτρα, 200 μέτρα σε ύψος και η απόσταση από τη βάση προς την κορυφή της πυραμίδας είναι περίπου 100 μέτρα πάνω από τον πυθμένα της θάλασσας. Τα προκαταρκτικά αποτελέσματα δείχνουν ότι η δομή αυτή πρέπει να είναι κατασκευασμένη από γυαλί ή (κρύσταλλο;) Υλικό, καθώς είναι εντελώς λείο και μερικώς διαφανή.
Όταν μιλάμε για το μέγεθος τους, αυτό που πρόσφατα ανακαλύφθηκε εκ νέου είναι ότι η πυραμίδα αυτή είναι μεγαλύτερη σε μέγεθος από τις πυραμίδες της αρχαίας Αιγύπτου. Στην κορυφή της πυραμίδας υπάρχουν δύο πολύ μεγάλες τρύπες,που το θαλασσινό νερό μπαίνει με υψηλή ταχύτητα κίνησης και μέσω μιας δεύτερης τρύπας τα μανιασμένα κύματα κυλούν σχηματίζοντας μια γιγαντιαία δίνη που κάνει τα νερά γύρω από αυτήν την αιτία για ένα τεράστιο κύμα και ομίχλη στην επιφάνεια της θάλασσας. Αυτή η νέα ανακάλυψη καθιστά τους επιστήμονες να αναρωτιούνται αν αυτό έχει μια επιρροή στα διερχόμενα σκάφη και αεροπλάνα και θα μπορούσε να είναι η αιτία για όλο το μυστήριο που περιβάλλει την περιοχή.

Τελευταία χάνεται κατά τη διάρκεια μετακίνησης των πόλων.

Υπάρχουν πολλοί δυτικοί μελετητές που υποστηρίζουν ότι η πυραμίδα στο βυθό της θάλασσας μπορεί να είχε γίνει αρχικά στην ηπειρωτική χώρα,και μετά ένας καταστροφικός σεισμός χτύπησε και άλλαξε εντελώς το τοπίο. Άλλοι επιστήμονες υποστηρίζουν ότι μερικές εκατοντάδες χρόνια πριν, τα νερά της περιοχής στο Τρίγωνο των Βερμούδων μπορεί να είχαν ως μία από τις δραστηριότητες ακρογωνιαίου λίθου του λαού της Ατλαντίδας, και οι πυραμίδες στο βυθό της θάλασσας μπορεί να είναι μια αποθήκη εφοδιασμού τους. Ίσως έχει σχέση με την υποβρύχια ανθρωποειδή φυλή που ανακαλύφθηκε στην πολιτεία της Ουάσιγκτον το 2004 – οι λεγόμενοι «υδάτινοι πίθηκοι».

Μία πιο λεπτομερής μελέτη με την πάροδο του χρόνου θα δώσει αποτελέσματα που είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς. Οι επιστήμονες έχουν εξετάσει όλα τα δεδομένα και κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η επιφάνεια είναι απόλυτα ομαλή γι ‘αυτό να μοιάζουν να είναι από γυαλί ή πάγο. Το μέγεθος των πυραμίδων είναι σχεδόν τρεις φορές στο μέγεθος από τις πυραμίδες του Χέοπα. Αυτή η είδηση ​​ήταν εντυπωσιακή, και συζητήθηκε σε μια διάσκεψη στη Φλόριντα,και αναφέρθηκε σε τοπικές εφημερίδες.Οι δημοσιογράφοι που ήταν παρόντες σε αυτό, έχουν πάρα πολλές φωτογραφίες και υψηλής ανάλυσης ηλεκτρονικά δεδομένα, τα οποία δείχνουν τις τρισδιάστατες πυραμίδες απολύτως ομαλές, χωρίς να καλύπτονται από καμία επιφάνεια και χωρίς υπολείμματα από φύκια ή ρωγμές .

Υπάρχει επίσης η υποψία ότι το τρίγωνο των Βερμούδων και η περιοχή όπου αυτή η πυραμίδα υποτίθεται ότι βρίσκεται να είναι κάποιο είδος «Αγίων Τόπων» που προστατεύεται από τους περίφημους Άτλαντες – και πως ότι περνάει πάνω από την τοποθεσία θεωρείται μια προσφορά…Άλλοι υποθέτουν ότι η πυραμίδα μπορεί να προσελκύσει και να συλλέξει τις κοσμικές ακτίνες , από το λεγόμενο «ενεργειακό πεδίο» ή «κβαντικό κενό» και ότι αυτό μπορεί να χρησιμοποιείται ως μονάδα παραγωγής ενέργειας από τους Άτλαντες.Με το μυστήριο ακόμα να εξακολουθεί να περιβάλλει τις πυραμίδες της Αιγύπτου,και το γεγονός ότι οι δομές της πυραμιδικής φαίνεται να βρίσκονται σε όλους σχεδόν τους αρχαίους πολιτισμούς,θα να είναι δύσκολο να ειπωθεί κάτι για την προέλευση αυτής της δομής (εάν υπάρχει πραγματικά)
Εμείς πάντως μέσα από την σελίδα της Αποκάλυψης θα προσπαθήσουμε να σας φέρουμε αυτό το είδος των ειδήσεων πριν το κάνει ο υπόλοιπος κόσμος. Γι ‘αυτό είμαστε εδώ. Αυτή είναι η αποστολή μας.

Δεν είναι και πολύ πραγματικές για μένα, δήλωσε ο Calvin Jones του τμήματος των ιστορικών πόρων της Φλόριντα. Είμαι πάντα ανοιχτό μυαλό και πάντα θέλω να μαθαίνω νέα πράγματα. Αλλά η ιδέα μιας πυραμιδικής δομής, πόσο μάλλον να ένα από γυαλί, σε περισσότερα από 10 πόδια νερού -. οι πιθανότητες είναι περίπου μία στο εκατομμύριο.

Ο Jones είπε ότι αν είναι μια πραγματική αρχαιολογική ανακάλυψη, η πυραμίδα θα πρέπει να έχει κατασκευαστεί μεταξύ 10,000 π.Χ. και 6,000 π.Χ., όταν η υφαλοκρηπίδα δεν καλύπτονταν από νερό.

Στην Φλόριντα αρχαιολόγοι συμφωνούν μαζί του για το χρονικό διάστημα, αλλά διαφωνούν με πολλούς άλλους της ομάδας για τους ισχυρισμούς τους.

Από το Κρατικό Πανεπιστήμιο της Φλόριντα ο ανθρωπολόγος και καθηγητής Glen Doran είπε ότι η πρώτη πυραμίδα χρονολογείται περίπου στο 4.000 π.Χ. και όλες οι νεότερες στον παγκόσμιο χώρο πυραμίδες μετά την 1 μ.Χ. Έτσι, μία τέτοια δομή ανοικτά των ακτών της Φλόριντα θα είναι τουλάχιστον 2,000 ετών νεότερη από όλες τις άλλες γνωστές πυραμίδες.

Άλλες Υποβρύχιες Πυραμίδες
Το 1977, μία μυστηριώδης ανακάλυψη έγινε στο βυθό του Ατλαντικού ωκεανού, σχετικά με μια άγνωστη τεχνολογία. Μία 650-πόδια πυραμίδα μυστηριωδώς φωτίστηκε, με άσπρα νερά γύρω της και έγινε μια συγκλονιστική αντίθεση με τα μαύρα νερά σε αυτό το βάθος. Η ανακάλυψη έγινε και φωτογραφήθηκε από την αποστολή Αρλ Μάρσαλ από το Cay Sal.

Μια άλλη τεράστια πυραμίδα, στα 10,000 πόδια νερού του Ατλαντικού, έχει αναφερθεί και έχει βρεθεί ένας παλλόμενος κρύσταλλος πάνω της, από την αποστολή του Τόνι Benik. Η ομάδα βρήκε επίσης ένα αδιαφανές δισκίο κρύσταλλο εκεί, και ανέφερε ότι, όταν ένα φως μέσα σε δοκάρια και μυστηριώδεις επιγραφές έγιναν ορατές.

Περισσότερες υποβρύχιες πυραμίδες βρέθηκαν στην Κεντρική Αμερική, Γιουκατάν, και τη Λουιζιάνα,και θόλους που βρέθηκαν στα Στενά της Φλόριντα. Ένα μαρμάρινο κτίριο σε στιλ Ελληνικό βρέθηκε μεταξύ της Φλώριδας και της Κούβας.
Άλλες πυραμίδες έχουν εξερευνηθεί από τον Δρ Ray Brown στον βυθό θαλασσών στα ανοικτά των Νήσων Μπαχάμες το 1970.Ο Μπράουν συνοδεύεται 4 από δύτες, οι οποίοι βρέθηκαν επίσης σε δρόμους, θόλους, ορθογώνια κτίσματα, αγνώστων μεταλλικά εργαλεία, και ένα «μυστηριώδη» κρυστάλλινο άγαλμα που κατέχουν και περιέχει μικροσκοπικές πυραμίδες. Οι συσκευές μετάλλων και κρυστάλλων ελήφθησαν στη Φλόριντα για ανάλυση σε ένα πανεπιστήμιο εκεί. Αυτό που ανακάλυψαν ήταν ότι η κρυσταλλική ενέργεια ενισχύεται περνόντας μέσα από αυτό. Ίσως αυτός είναι ο λόγος για το γυαλί στην πυραμίδα!

Πυραμίδες
Κατηγορία: Ανεξήγητα
emo
Συντέλεια
emo
καλησπέρα καλός μας ήρθες
Καλημέρες Καλησπέρες ...
emo

Το ύψος της φτάνει τα 5,5 μέτρα και το βάρος της τα 1.350 κιλά. Καλησπέρα
Βλέποντας τον κόσμο ...
emo


Η εφαρμογή Cardiograph (καρδιογράφος) είναι μια εφαρμογή που μετρά τους καρδιακούς σας παλμούς. Μπορείτε να αποθηκεύσετε τις μετρήσεις σας για μελλοντική αναφορά, να κρατήσετε μετρήσεις για πολλά άτομα και διατηρώντας ξεχωριστά προφίλ για το καθένα.

Το Cardiograph χρησιμοποιεί την ενσωματωμένη κάμερα της συσκευής σας για να πάρει εικόνες του ακροδάχτυλου σας και να υπολογίσει τον ρυθμό της καρδιάς σας - η ίδια προσέγγιση χρησιμοποιείται από επαγγελματίες με ιατρικό εξοπλισμό!macropinch.com/cardiograph
Kαρδιογράφος
Κατηγορία: Android - Ipod
emo
Καθάρισμα πληκτρολογίου υπάρχουν 3 τρόποι

α)Δεν το καθαρίζεις
β)Αν το καθαρίσεις ειναι50% να το χαλάσεις
γ)Πέτα το και άντε στο πιο κοντινό κατάστημα να αγοράσεις καινούριο.
Και όταν κάνεις τον καθάρισμα πληκτρολογίου φρόντισε την ημέρα που είναι τα καταστήματα ανοικτά

ΤΕΛΟΣ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΊΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΓΩ ΠΑΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ
Καθάρισμα πληκτρολογ ...
Κατηγορία: Γενικά
emo
καλά αυτοί πού τα φτιάχνουν τι νιονιό έχουν
Οπτική ψευδαίσθηση, ...
Κατηγορία: Γενικά
emo

Είναι ένα καλό εργαλείο για τα κινητά νέας τεχνολογίας, δεν είμαι και ιδικός για τέλια περιγραφή.
Το μόνο πού έχω να πω ότι πέρασα στον υπολογιστή μου σε μορφή pdf ήταν καταπληκτικό.

camscanner
Κατηγορία: Android - Ipod
emo
πολύ καλό ευχάριστο
OPEN OFFICE ΕΛΛΗΝΙΚ ...
Κατηγορία: Programs
emo


Με την ακρίβεια τον καυσίμων ....
Τέλος το φουλάρισέ τ ...
emo
ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΛΗΨΗ { είχαμε τίποτα παρατράγουδα }...? π.χ fyrom
28o Πανελλήνιο Aντάμ ...
Κατηγορία: Ελληνική μουσική
emo
καλός μας ήρθες
Καλησπέρες
emo
Τέλειο
chat στο internet
Κατηγορία: Ανέκδοτα & Αστεία
emo
Λουλούδια του καλοκ ...
emo
υπήρχε μια οθόνη στην ντουλάπα
Σπασμένη οθόνη.....?
Κατηγορία: Γενικά
emo
Δεν παίζεσαι
Κρυφή κάμερα στη Ρωσ ...
emo


OLYMPIAKOS BASKETBALL ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ 2011 - 2012 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΥΨΗΛΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗΣΚατέβασε εδώ σε μορφή αρχειου rarΟΟΟοοοοο - ολεεε
Κατηγορία: Αθλητισμός
emo
Κύριος ήρθα και κύριος φεύγω

Δύστυχος υπάρχουν και τρελούτσικα έως απίθανες περιπτώσεις.
Π.Χ.
Μια τακτική πελάτισσα του chcl έκανε παράπονα στο Ρουμ-σερβις γιατί η εταιρία άλλαξε τα σερβίτσια και δεν είχε προλάβει να κάνει το σετ
Τι να σουφρώσετε από ...
Κατηγορία: Ανέκδοτα & Αστεία
Περισσότερα
Χρόνος για την δημιουργία της σελίδας: 2.38 δευτερόλεπτα