Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα Χρήστη Κωδικός: Να με θυμάσαι

Προφίλ: trelostwnfm (trelostwnfm)

 • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
 • Αξίωμα: Συντονιστής
 • Ημερομηνία εγγραφής: 24/07/2011
 • Τελευταία επίσκεψη: 01/10/2018
 • Ζώνη Ώρας: GMT +2:00
 • Τοπική Ώρα: 09:11
 • Μηνύματα: 433
 • Προβολή προφίλ: 1294
 • Κarma: 20
 • Τοποθεσία: Καλαμάτα
 • Φύλο: Άρρεν
 • Γενέθλια: 11/11/1979

Υπογραφή


Εκεί ψηλά που βρίσκεσαι, που κατοικείς, πατέρα.
Η σκέψη σου θα ακολουθεί για πάντα το καλό μου.
Μηνύματα

Μηνύματα

emo
Την καλησπέρα μου και την αγάπη μου σε όλου/ες.
Θα χαρώ να σας δώ στην ραδιοφωνική μου παρέα.
Για την ώρα αναμετάδοση και σε λίγο καίρο στον αέρα.
trelostonfm.blogspot.com/
Καλημέρες Καλησπέρες ...
emo


Η ενορία του Αγίου Σπυρίδωνα Γαργαλιάνων σε ανακοίνωσή της αναφέρει τα εξής:

Αγαπητοί χριστιανοί
Στην Πόλη μας, ένας οικογενειάρχης αντιμετωπίζει ένα πολύ μεγάλο και δύσκολο πρόβλημα υγείας του ΠΑΙΔΙΟΥ του και συγχρόνως μεγάλη δυσχέρεια να αντιμετωπίσει το οικονομικό βάρος της δαπάνης της διαμονής -των εξετάσεων- των Νοσηλίων και εν γένει της αντιμετώπισης της ασθένειας σε Νοσοκομείο των Αθηνών, όπου ευρίσκεται από τριμήνου περίπου.

Κατά την προτροπή του Σωτήρος Ιησού Χριστού καλούμεθα να βοηθήσουμε τους έχοντας ανάγκη.

Για ευνόητους λόγους δεν θα αναφέρουμε στο παρόν το όνομα της οικογενείας. Οι επιθυμούντες να βοηθήσουν, πληροφορούνται αυτό, κατά την κατάθεση στο λογαριασμό της Τράπεζας Πειραιώς Νο GR 52 0171 5230 0065 2314 3791 453 στον οποίον δύναται να τοποθετήσουν το ποσό που η αγάπη τους προσφέρει στους πάσχοντες συνανθρώπους μας.

O κύριος Yμών Ιησούς Χριστός και η Παναγία μας να σας Ανταποδώσουν την προσφορά σας.

Σας ευχαριστούμε.

*gargalianoionline.gr
Έκκληση βοήθειας από ...
Κατηγορία: Κοινωνικά θέματα
emo


Το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας καλεί, εκτάκτως, όλους όσους μπορούν να δώσουν αίμα και παράγωγά του για τους εγκαυματίες που νοσηλεύονται στα νοσοκομεία της Αττικής.

«Στις δύσκολες αυτές στιγμές ας συνεισφέρουμε όλοι όπως μπορούμε. Οι εγκαυματίες έχουν ανάγκη αίματος και παραγώγων του, σε μια εποχή με μειωμένα αποθέματα λόγω καλοκαιριού» αναφέρει σε έκτακτη ανακοίνωσή του το Κέντρο.
Συγκεκριμένα, το ΕΚΕΑ καλεί τους πολίτες να δώσουν αίμα:
- σε όλες τις Αιμοδοσίες της Αττικής, Χαλκίδας, Κορίνθου (09.00-14.00).
- στις Αιμοδοσίες των Νοσοκομείων: Γ.Ν.Α. ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ,Γ.Ν.ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ «ΘΡΙΑΣΙΟ», Γ.Ν. «Η ΕΛΠΙΣ», με εκτάκτως διευρυμένο ωράριο 09.00 - 20.00.
Επίσης, όπως αναφέρει το ΕΚΕΑ, μπορούμε να προσφέρουν αίμα σε όλη τη χώρα, στις πλησιέστερες Νοσοκομειακές Υπηρεσίες Αιμοδοσίας και να στηρίξουμε την εθελοντική αιμοδοσία που πραγματοποιείται την Τετάρτη 1 & Πέμπτη 2 Αυγούστου στο μετρό Συντάγματος.

*zougla.gr
Έκτακτο κάλεσμα αιμο ...
Κατηγορία: Κοινωνικά θέματα
emo


Η μικρή Ιόλη Θαλασσία, η κόρη του Ιάκωβου Πιτσικάλη και της Δάφνης Παυλίδη, είναι τεσσάρων ετών και πρέπει άμεσα ν’ αντιμετωπίσει μια πολύ βαριά ιατρική νόσο, που λέγεται ΓΛΕΙΩΜΑ ΟΠΤΙΚΟΥ ΧΙΑΣΜΑΤΟΣ.

Η μητέρα της, η Δάφνη, την συνοδεύει κάθε στιγμή. Τώρα νοσηλεύεται στο ογκολογικό Νοσοκομείο Παίδων «ΕΛΠΙΔΑ» και το κόστος της ενδεδειγμένης θεραπείας, είναι απαγορευτικό για τις οικονομικές δυνατότητες της οικογένειας της. Εδώ και πολλά χρόνια η Δάφνη είναι δασκάλα πιάνου για δεκάδες παιδιά από την Πάτμο μέσω του Συλλόγου « Η ΠΑΤΜΟΣ ΤΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ » και έχει δώσει την ενέργεια και την αγάπη της για την μουσική, σε περισσότερα από εκατό παιδιά τα τελευταία χρόνια.
Σήμερα, οφείλουμε να δείξουμε την αλληλεγγύη μας και την ανθρωπιά μας και γι’ αυτό θέλουμε να σας κινητοποιήσουμε, ώστε να βοηθήσουμε την οικογένειά της σ’ αυτές τις κρίσιμες στιγμές.
Για να στηρίξουμε την οικογένεια της Iόλης κατά τη διάρκεια αυτής της μακράς περιόδου φροντίδας, ο Σύλλογος διοργανώνει, ως πρώτη ενέργεια συμπαράστασης, το ΄΄Patmos OCEAN SWIM 2018΄΄ που θα γίνει την Κυριακή 22 Ιουλίου στις 12 το μεσημέρι στην παραλία του Γροίκου.
Όποιος θέλει να βοηθήσει, μπορεί να καταθέσει χρήματα (1) στον Τραπεζικό λογαριασμό της Δάφνης Παυλίδη ή (2) στον Τραπεζικό λογαριασμό του Συλλόγου, αναφέροντας ότι πρόκειται για την Ιόλη:
(1) Τράπεζα: ΕΘΝΙΚΗ
Δικαιούχος: Δάφνη Παυλίδη
Iban: GR30 0110 1250 0000 1254 9917 297
(2)Τράπεζα: EΘΝΙΚΗ
Δικαιούχος: ΣΥΛΛΟΓΟΣ "Η ΠΑΤΜΟΣ ΤΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ"
Iban: GR76 0110 4580 0000 4585 4003 766
Σας ενημερώνουμε τέλος ότι, θα υπάρχουν Δελτίου Τύπου, σχετικά με την πορεία της υγείας της μικρής Ιόλης και τη συγκέντρωση των χρημάτων που κατατέθηκαν, ενώ όποιος δωρητής επιθυμεί αποδεικτικό καταβολής θα του χορηγηθεί από το Σύλλογο.
Σας ευχαριστούμε.
Με εκτίμηση,
Το Δ.Σ. του συλλόγου

*zougla.gr
Η μικρή Ιόλη χρειάζε ...
Κατηγορία: Κοινωνικά θέματα
emo


Το Κολλέγιο Ψυχικού απευθύνει επείγουσα έκκληση για αίμα, ομάδας 0- (μηδέν αρνητικό), προκειμένου ο επιχειρηματίας Αλέξανδρος Σταματιάδης να μπορέσει να κρατηθεί στη ζωή.

Στην εν λόγω ανακοίνωση το Κολλέγιο, μαθητής του οποίου είναι ένα από τα τέκνα του κ. Σταματιάδη, αναφέρει τα εξής: Καθώς ο επιχειρηματίας, στο σπίτι του οποίου εισέβαλαν κακοποιοί τα ξημερώματα της Μ. Δευτέρας και τον πυροβόλησαν, είναι γονέας μαθητή μας, παρακαλείται όποιος έχει ομάδα αίματος 0- (μηδέν αρνητικό), να δώσει επειγόντως αίμα στο Νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς».

Από τη Διεύθυνση Κολλεγίου Ψυχικού.

*zougla.gr
Έκκληση για αίμα για ...
Κατηγορία: Κοινωνικά θέματα
emo


Ένα 5χρονο κοριτσάκι από τα Χανιά διαγνώστηκε με μία πολύ σοβαρή ασθένεια και έχει άμεση ανάγκη για αίμα και αιμοπετάλια, καθώς δίνει μεγάλη μάχη για τη ζωή.
Η μικρή Δήμητρα νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου και η ομάδα αίματός της είναι Α+.

Παρακαλούνται όλοι όσοι μπορούν να δώσουν αίμα να απευθυνθούν σε οποιοδήποτε τμήμα αιμοδοσίας νοσοκομείου μπορούν και να πουν ότι πρόκειται για την 5χρονη Δήμητρα που νοσηλεύεται στο ΠΑΓΝΗ.

Πηγή: parakritika.gr

*zougla.gr
Μάχη για τη ζωή δίνε ...
Κατηγορία: Κοινωνικά θέματα
emo


Έκκληση για στήριξη στην οικογένεια της μικρής Κλεοπάτρας έκανε ο πρόεδρος της Ένωσης Συνοριακών Φυλάκων του Έβρου.

«Το κοριτσάκι της φωτογραφίας είναι συγγενής συναδέλφου της Δ.Α. Αλεξανδρούπολης όποιος επιθυμεί ας βοηθήσει», ανέφερε σε ανάρτησή του, ο πρόεδρος των Συνοριακών Έβρου Χρυσοβαλάντης Γιαλαμάς με αποδέκτες όποιον μπορεί να βοηθήσει οικονομικά την οικογένεια.

Η 6χρονη Κλεοπάτρα Καμπακάκη, το Νοέμβριο του 2017, διαγνώσθηκε με χονδροβαστικό οστεοσάρκωμα στο μυελό της αριστερής κνήμης. Αν και εχει υποβληθεί σε χημειοθεραπείες, χειρουργεία και όλες τις απαραίτητες θεραπείες, η επιθετικότητα της νόσου και η σπανιότητα της αναγκάζει την οικογένειά της να απευθυνθούν σε εξειδικευμένο κέντρο στο εξωτερικό άμεσα.
Η οικογένεια της 6χρονης, απευθύνει έκκληση σε όποιον έχει τη δυνατότητα να βοηθήσει να συγκεντρωθεί το χρηματικό ποσό που απαιτείται για τη μεταφορά της μικρής στο εξωτερικό.

*zougla.gr
Έκκληση για βοήθεια ...
Κατηγορία: Κοινωνικά θέματα
emo
Καλαμάτα - Έκκληση γ ...
Κατηγορία: Κοινωνικά θέματα
emo
Καλαμάτα: Επείγουσα ...
Κατηγορία: Κοινωνικά θέματα
emo


Η μικρή Σολδάτου Αρσενία -Αικατερίνη είναι 12 ετών. Διαμένει στην πόλη της Λευκάδας με την οικογένεια της που αποτελείται συνολικά από 5 αδέρφια, 4 αγόρια και την ίδια και την μητέρα της Μωραίτη Χριστίνα, σύζυγος του αειμνήστου Σολδάτου Γεωργίου, ο οποίος έφυγε από την ζωή το προηγούμενο Πάσχα.

Δυστυχώς η Αρσενία – Αικατερίνη πάσχει από εκφυλιστική βαλβιδοπάθεια και σοβαρή ανεπάρκεια μιτροειδούς βαλβίδας και θα πρέπει να προχωρήσει σε καρδιοχειρουργική επέμβαση για αντικατάσταση της μιτροειδούς βαλβίδας. Η επέμβαση έχει οριστεί την 1η Φεβρουαρίου 2018 και θα πραγματοποιηθεί στην Παιδοκαρδιοχειρουργική Κλινική ΙΑΣΩ ΠΑΙΔΩΝ. Ο παιδοκαρδιοχειρούργος που θα αναλάβει είναι ο κ. Σαρρής Γεώργιος.

Για την δύσκολη αυτή επέμβαση απαιτείται το ποσό των 18.000€.
Η οικογένεια κάνει έκκληση για την βοήθειά μας.

Μπορείτε να καταθέσετε χρήματα στον Τραπεζικό λογαριασμό:
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
GR95 0171 3850 0063 8501 0238 031
ΣΟΛΔΑΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΝΟΥ
ΜΩΡΑΪΤΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΕΚΤΩΡΑ

Ή στην ταβέρνα «Τα Επτάνησα» που διατηρεί η μητέρα της οικογένειας, Χριστίνα, όπου μπορείτε να τα δώσετε κατευθείαν στην ίδια.
aromalefkadas.gr

*thebest.gr
Έκκληση για άμεση βο ...
Κατηγορία: Κοινωνικά θέματα
emo


Η εθελοντική ομάδα αιμοδοσίας εργαζομένων του Δήμου Ιωαννιτών, σε συνεργασία με τον ιατρό εργασίας του δήμου, οργανώνει αιμοδοσία την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου.

Η αιμοδοσία θα γίνει στην ισόγεια αίθουσα του Κεντρικού Δημαρχείου κατά τις ώρες 09.00-12.00.

*zougla.gr
Εθελοντική αιμοδοσία ...
Κατηγορία: Κοινωνικά θέματα
emo


Είναι 21 ετών και μητέρα δύο μικρών παιδιών ωστόσο η ζωή της έπαιξε ένα πολύ άσχημο παιχνίδι.
Η Κάτια από τα Χανιά, πάσχει από προλεμφοκυτταρική λευχαιμία και χρειάζεται άμεσα να μεταβεί σε νοσοκομείο της Γερμανίας, λέιπουν όμως 45.000 ευρώ, ποσό το οποίο μπορεί να συγκεντρωθεί αν όλοι βοηθήσουν από το υστέρημά τους.
Στο πλευρό της 21χρονης μητέρας, η οποία ζητάει το αυτονόητο, δηλαδή να ζήσει, βρίσκεται και η Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας και Αποκορώνου η οποία μετά από σχετικό έλεγχο των εγγράφων, βεβαιώνει πως όλα όσα αναφέρονται είναι αληθή.

Διαβάστε την ανάρτηση της Κάτιας και αν μπορείτε, βοηθήστε ή κάντε το γνωστό στους φίλους σας.

Η ανάρητηση της Κάτιας:

Στα μόλις 20 μου χρόνια και μανούλα ενός υπέροχου κοριτσιού 15 μηνών τότε, πέρυσι τον Αύγουστο του 2016, διαγνώσθηκα με οξεία μορφή λευχαιμίας όπου έπρεπε άμεσα να τεθώ σε θεραπεία αφού όπως μας είπαν σε πανεπιστημιακο νοσοκομείο μου απέμεναν ημέρες ζωής. Με την σωστή κατατόπιση γνωστού μας ατόμου εγώ και η οικογένεια μου αποφασίσαμε να γυρεψουμε την ελπίδα στο εξωτερικό και συγκεκριμένα σε μια εξειδικευμενη κλινική της Γερμανίας, με στόχο την ζωή! Με τις κατάλληλες εξετάσεις μας είπαν με βεβαιότητα ότι η μορφή λευχαιμίας που πασχίζω λέγεται "ΠΡΟΛΕΜΦΟΚΥΤΤΑΡΙΚΗ ΛΕΥΧΑΙΜΙΑ Τ", μια σπάνια και πολλή επιθετική μορφή η οποία στις θεραπείες τις έχει φτωχά αποτελέσματα αφού δεν ανταποκρίνεται στα χημειοθεραπευτικά φάρμακα και η μέση επιβίωση ζωής υπολογίζεται σε μήνες!

Η πρώτη ενέργεια που υπήρξε ήταν η πρόληψη του Κεντρικού Νευρικού Συστήματος όπου ήδη είχε προσβληθεί και είχε δημιουργήσει προσωρινές παραλύσεις ενώ ταυτόχρονα ξεκίνησα τον πρώτο κύκλο θεραπείας με παράγοντες και συνδιασμενης χημειοθεραπειας. Το κόστος αυτό ξεπέρασε τις 100.000€ αλλά παρά την μεγάλη δυσκολία μας καταφέραμε και ανταπεξηλθαμε μόνοι μας.

Τον Μαρτιο του 2017 υποβλήθηκα σε αυτολογη μεταμοσχευση αιμοποιητικών κυττάρων γνωστή ως - μεταμοσχευση μυελου των οστών- με απροοπτες για εμάς επιπλοκές αλλά και επιπλέον χρέωση 71.000€, ζητήσαμε την βοήθεια του κόσμου μέσα από μια έκκληση και κάποιου είδους συναυλία που δεν είχε ανταπόκριση και βρέθηκα ξαφνικά μαζί με την οικογένεια μου μέσα στην απόγνωση αφού αργότερα δυστυχώς το μοσχευμα απερρίφθη από τον οργανισμό μου, το λεγόμενο "νόσος μοσχεύματος κατά του ξενιστή" (Graft Versus Host Disease - GVHD) η οποία αποτελεί την σημαντικότερη επιπλοκή. Παράλληλα ήρθε στην ζωή εμένα και του συζύγου μου ακόμα ένα ΘΕΙΟ ΔΩΡΟ, μια εγκυμοσύνη! Ένα καινούργιο μέλος που μόνο κακό δεν θα μπορούσε να κάνει στην υγεία μου, ως γνωστό για τα ιατρικά δεδομένα όταν η μητέρα δεν εκτίθεται σε χημειοθεραπεια το πρώτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης το έμβρυο είναι απόλυτα ασφαλές και αφού η λευχαιμία δεν ειναι μεταδιδομενο νόσημα δεν υπάρχει κανένας αλλος κίνδυνος!

Ταυτόχρονα για εμένα ήταν μια "σωτήριος λύση", σταμάτησαν οι ακατάσχετες αιμορραγίες εν μέρη και στη διάρκεια του τοκετού πάρθηκαν βλαστοκυτταρα και αίμα από τον πλακούντα του μωρού μου για να τα χρησιμοποιήσω στην καινούργια θεραπεία οπου είναι και η τελευταία ελπίδα για εμένα! Η θεραπεία αποτελείται από συνδιασμενη χημειοθεραπεια, μονοκλωνικό αντίσωμα Α, αυτόλογη μεταμόσχευση βλαστικών κυττάρων. Το χρηματικό ποσό που δεν έχουμε καταφέρει να συγκεντρώσουμε ανέρχεται στις 45.000€. Πρέπει άμεσα να μεταβώ στη Γερμανία και ζητάω την βοήθεια όλων για να ζήσω! Είναι η τελευταία ευκαιρία μου και θέλω να γυρίσω υγιής στα μωρά μου, παρακαλώ βοηθήστε με! Την προσπάθεια μας αυτή στηρίζει η Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας και Αποκορώνου Χανίων.

*zougla.gr
Η 21χρονη Κάτια από ...
Κατηγορία: Κοινωνικά θέματα
emo


Άμεση ανάγκη για 2 φιάλες αίμα έχει ο Σωκράτης Μπαϊμνιώτης που νοσηλεύεται στο γενικό νοσοκομείο Καρδίτσας.
Χρήζει άμεσης ανάγκης.
Όταν συμπληρωθούν οι φιάλες θα σας ενημερώσω, ''ΤΡΕΛΛΟΣ ΤΩΝ FM''.
Έκκληση για αίμα για ...
Κατηγορία: Κοινωνικά θέματα
emo
Έκκληση για αιμοπετά ...
Κατηγορία: Κοινωνικά θέματα
emo


Πολλοί είναι οι επώνυμοι που έχουν ενώσει τις δυνάμεις τους, δίνοντας μάχη για τον μικρό Βαγγελάκη, που παλεύει γενναία με τον καρκίνο, με τον Δημήτρη Διαμαντίδη και τη Χαρούλα Αλεξίου να συντάσσονται κι αυτοί στη προσπάθεια που γίνεται για να σωθεί ο μικρός.

Αν θέλετε και εσείς να συνεισφέρετε στον αγώνα της οικογένειας του πεντάχρονου για να τον κρατήσουν στη ζωή κάντε μια δωρεά στους λογαριασμούς που ακολουθούν.

Μπορείτε να καταθέσετε οποιοδήποτε ποσό νιώθετε. Αν δεν έχετε αυτή την ευχέρεια, μπορείτε να μοιραστείτε την ιστορία του Βαγγελάκη με άλλους.

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
Αρ.Λογ: 6053010153148
IBAN:GR7701710530006053010153148
Swift/Bic code: PIRBGRAA (για καταθέτες από το εξωτερικό)
Δiκαιούχος Δήμητρα Βογιατζή (μητέρα του μικρού Βαγγέλη Ελευθεριάδη)

ΦΑΡΟΣ ΖΩΗΣ (ΠΕΙΡΑΙΩΣ)
IBAN: GR0201711730006173137616207
(Ο καταθέτης θα πρέπει να αναγράφει τη λέξη "δωρεά")

Lloyds Bank
Account Number: 21498068 Sort Code: 30-93-68
IBAN: GB91LOYD30936821498068
BIC: LOYDGB21028
(Δικαιούχος Stylianos Eleftheriadis)

Στη σελίδα just giving www.justgiving.com/crowdfundi...los-cancerfund μπορείτε να κανετε κατάθεση μέσω PayPal ή πιστωτικής-χρεωστικής καρτας.

Οι γονεις Stelios Eleftheriadis & Δήμητρα Βογιατζή είναι στη διάθεση σας για όλες τις απαραίτητες πληροφορίες, το πλήρες ιατρικό ιστορικό και όλα τα επίσημα έγγραφα για τη νοσηλεία στις ΗΠΑ. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί τους για οποιαδήποτε απορία ή πληροφορία.

mob: +30 6951813687
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
Facebook: Παλεύουμε για τον Βαγγελάκη
www.facebook.com/evangelos1eleftheriadis/

*zougla.gr


http://www.zougla.gr/image.ashx?fid=2220088
O μικρός Βαγγέλης πο ...
Κατηγορία: Κοινωνικά θέματα
emo
trelostwnfm έγραψε:


Ο 23ΧΡΟΝΟΣ ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΑΣ,ΓΙΩΡΓΟΣ,ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΕΓΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΑΦΑΙΡΕΣΗΣ ΟΓΚΟΥ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΚΡΙΘΗΚΕ ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΝΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΗΘΕΙ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ ΛΟΓΩ ΣΗΜΑΝΤIΚΗΣ ΕΠΕΚΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΟΓΚΟΥ(ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΙΑΤΡΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ).

ΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ΟΜΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΑΙΤΕΙ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΤΑΘΕΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΓΓΡΑΦΑ). ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2/6/2017 ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΙΚΑ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΑΥΤΗ ΤΡΙΤΗ ΕΓΧΕΙΡΗΣΗ ΣΤΙΣ 23/6/2017 ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΛΥΦΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΚΑ ΜΟΝΟ ΤΟ ΜΙΣΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΠΟΣΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝEΡΧΕΤΑΙ ΣΤΙΣ 22.670 ΕΥΡΩ.ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ (22.500 ΕΥΡΩ) ΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ (ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΤΕΡΑ ΤΑ ΠΟΣΑ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ).

ΑΝ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ Η ΜΕΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ,ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΣ,ΕΛΠΙΖΩΝΤΑΣ ΠΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ (ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΟΣΟ,ΕΙΤΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ-SHARE,ΕΙΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΦΟΡΙΑ) ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 12/6/2017,ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΤΟΥ ΠΟΣΟΥ ΣΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ,ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ.

Υ.Γ:ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ.ΘΑ ΤΗΡΗΘΕΙ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ,ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ/Α ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΝΑ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ-ΠΟΣΟ ΤΟΥ/ΤΗΣ.ΓΙΑ ΤΥΧΟΝ ΠΡΟΩΡΗ ΘΕΤΙΚΗ ΕΚΒΑΣΗ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΜΕ ΜΕ ΑΛΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.ΓΙΑ ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ/Α,ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΠΑΡΑΛΕΙΨΑΜΕ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ/INBOX.ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ.

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΒΡΕΤΤΟΥ

ΤΡΑΠΕΖΑ:
ΛΟΓ.ΤΡΑΠΕΖΗΣ:
ΟΝΟΜΑ:ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΡΕΤΤΟΣ


https://scontent-mxp1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/18921806_10213463277439327_7621515176352857674_n.jpg?oh=c18f497935c750235c87d06250eca137&oe=59E208F8

https://scontent-mxp1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/18893295_10213463276959315_2017857884291907752_n.jpg?oh=c14dad27b439fa78ccb1536f26816e8c&oe=59E4E059

https://scontent-mxp1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/18893405_10213463277079318_648320656596479066_n.jpg?oh=0d7003fa5d4ff043397afa5b6dcc6569&oe=59AE2189

https://scontent-mxp1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/18835761_10213463277999341_4834123509832520880_n.jpg?oh=172d2bf0fe8f474f905fe425610d967c&oe=59A2254D

https://scontent-mxp1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/18835611_10213463277039317_2737070438884501463_n.jpg?oh=3ff1a6a0228e72d34132da733461ba43&oe=59E2586D

https://scontent-mxp1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/18881846_10213463277839337_1583033548619123516_n.jpg?oh=aad60c0f74d112cce7e40b87543c9c8c&oe=59E7F87C

*Σωτήρης Βρεττος


Ο 23χρονος Γιώργος χ ...
Κατηγορία: Κοινωνικά θέματα
emo


Ο 23ΧΡΟΝΟΣ ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΑΣ,ΓΙΩΡΓΟΣ,ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΕΓΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΑΦΑΙΡΕΣΗΣ ΟΓΚΟΥ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΚΡΙΘΗΚΕ ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΝΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΗΘΕΙ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ ΛΟΓΩ ΣΗΜΑΝΤIΚΗΣ ΕΠΕΚΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΟΓΚΟΥ(ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΙΑΤΡΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ).

ΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ΟΜΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΑΙΤΕΙ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΤΑΘΕΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΓΓΡΑΦΑ). ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2/6/2017 ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΙΚΑ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΑΥΤΗ ΤΡΙΤΗ ΕΓΧΕΙΡΗΣΗ ΣΤΙΣ 23/6/2017 ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΛΥΦΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΚΑ ΜΟΝΟ ΤΟ ΜΙΣΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΠΟΣΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝEΡΧΕΤΑΙ ΣΤΙΣ 22.670 ΕΥΡΩ.ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ (22.500 ΕΥΡΩ) ΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ (ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΤΕΡΑ ΤΑ ΠΟΣΑ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ).

ΑΝ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ Η ΜΕΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ,ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΣ,ΕΛΠΙΖΩΝΤΑΣ ΠΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ (ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΟΣΟ,ΕΙΤΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ-SHARE,ΕΙΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΦΟΡΙΑ) ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 12/6/2017,ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΤΟΥ ΠΟΣΟΥ ΣΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ,ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ.

Υ.Γ:ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ.ΘΑ ΤΗΡΗΘΕΙ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ,ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ/Α ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΝΑ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ-ΠΟΣΟ ΤΟΥ/ΤΗΣ.ΓΙΑ ΤΥΧΟΝ ΠΡΟΩΡΗ ΘΕΤΙΚΗ ΕΚΒΑΣΗ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΜΕ ΜΕ ΑΛΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.ΓΙΑ ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ/Α,ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΠΑΡΑΛΕΙΨΑΜΕ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ/INBOX.ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ.

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΒΡΕΤΤΟΥ

ΤΡΑΠΕΖΑ:
ΛΟΓ.ΤΡΑΠΕΖΗΣ:
ΟΝΟΜΑ:ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΡΕΤΤΟΣ


https://scontent-mxp1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/18921806_10213463277439327_7621515176352857674_n.jpg?oh=c18f497935c750235c87d06250eca137&oe=59E208F8

https://scontent-mxp1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/18893295_10213463276959315_2017857884291907752_n.jpg?oh=c14dad27b439fa78ccb1536f26816e8c&oe=59E4E059

https://scontent-mxp1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/18893405_10213463277079318_648320656596479066_n.jpg?oh=0d7003fa5d4ff043397afa5b6dcc6569&oe=59AE2189

https://scontent-mxp1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/18835761_10213463277999341_4834123509832520880_n.jpg?oh=172d2bf0fe8f474f905fe425610d967c&oe=59A2254D

https://scontent-mxp1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/18835611_10213463277039317_2737070438884501463_n.jpg?oh=3ff1a6a0228e72d34132da733461ba43&oe=59E2586D

https://scontent-mxp1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/18881846_10213463277839337_1583033548619123516_n.jpg?oh=aad60c0f74d112cce7e40b87543c9c8c&oe=59E7F87C

*Σωτήρης Βρεττος
Ο 23χρονος Γιώργος χ ...
Κατηγορία: Κοινωνικά θέματα
emo


Μια μητέρα από το Αγρίνιο, ζητά την οικονομική στήριξή σας για να βοηθήσει τον 3χρονο γιο της που είναι άρρωστος.

Ο μικρός Γιάννης, πάσχει από νευροβλάστωμα και νοσηλεύεται στο «Ελπίδα» στην Αθήνα. Σύμφωνα με τους γιατρούς, η κατάστασή του είναι σοβαρή και θα πρέπει να φύγει στο εξωτερικό.

Η μητέρα του βρίσκεται σε απόγνωση, αφού δεν έχει τα χρήματα γι' αυτό το ταξίδι. Έτσι, απευθύνει έκκληση σε όποιον μπορεί να βοηθήσει.

Όσοι έχουν την δυνατότητα να προσφέρουν χρήματα στην οικογένεια, μπορούν να το κάνουν μέσω του λογαριασμού της τραπέζης ΠΕΙΡΑΙΩΣ: GR 5401 7252 9000 5529 0845 34641 ή τηλεφωνικά στο 6943620982 (Καλή Κοκορώνη).

*zougla.gr
Μητέρα από το Αγρίνι ...
Κατηγορία: Κοινωνικά θέματα
emo


Νοσηλεύεται στην Αιματολογική του ΠΑΓΝΗ

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τυλίσου απευθύνει έκκληση σε όσους μπορούν να δώσουν άιμα και αιμοπετάλια να απευθυνθούν στο όνομα Κομπολάκης Μιχαήλ του Βασιλείου.

Ο άνθρωπος νοσηλεύεται στην αιματολογική μονάδα και έχει άμεση ανάγκη.

*cretalive.gr
Ανάγκη από αίμα και ...
Κατηγορία: Κοινωνικά θέματα
emo


Ακολουθεί η έκκληση του Γιώργου Μάλλη, πατέρα ενός 2,5 χρονών παιδιού που πάσχει από οξεία λεμφοβλαστική λευχαιμία Γ’ βαθμού.

«Ονομάζομαι Μαλλής Γιώργος. Θα ήθελα βοήθειά στο θέμα υγείας που αντιμετωπίζουμε με το 2,5 χρονών γιο μας, τον Κωνσταντίνο Μαλλή του Γεωργίου και της Ιουλίας. Πάσχει από οξεία λεμφοβλαστική λευχαιμία Γ’ βαθμού.

Από μονάδες αίματος και αιμοπετάλια έχουμε καλυφθεί. Δεν μπορούμε να ανταπεξέλθουμε στα έξοδα του παιδιού που είναι το μεγαλύτερο κόστος: τα παραφάρμακα και ένα μικρό στα φάρμακα.


http://www.zougla.gr/image.ashx?fid=2131197

http://www.zougla.gr/image.ashx?fid=2131198

Εγώ είμαι άνεργος ενώ ψάχνω για δουλειά. Την γυναίκα μου την έχουν βγάλει από την δουλειά της με άνευ αποδοχών. Από το σπίτι μας στην Ακράτα μας έδιωξαν γιατί δεν έχουμε να πληρώσουμε το ενοίκιο. Όταν είμαστε στο νοσοκομείο μένουμε μέσα. Όταν βγαίνει το παιδί μένουμε σε έναν ξάδελφο μου, ενώ θα έπρεπε το παιδί να μένει σε ένα πλήρως αποστειρωμένο περιβάλλον.

Όποιος θέλει και μπορεί να μας βοηθήσει ας το κάνει για το παιδάκι μας.

Γεώργιος Μαλλής - επικοινωνία 6945871709.
Πειραιώς GR3201-7252-9000-5529-0652-19912 (Γεώργιος Μαλλής)».

*zougla.gr
Έκκληση για βοήθεια ...
Κατηγορία: Κοινωνικά θέματα
emo


Ο Εμμανουήλ Τσιρώνης, ετών 15 με καταγωγή από την Άρτα και μέλος του συλλόγου “Αγκαλιά”, που ήδη πάσχει από σύνδρομο DOWN, τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017 πρόκειται να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο “Γεννηματά” και να υποβληθεί σε ένα χειρουργείο 14 ωρών, μετατόπισης του οδόντα του άξονα του 1ου και 2ου σπόνδυλου στον αυχένα.

Παρά τις δύσκολες οικονομικές καταστάσεις που όλοι ζούμε, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Στρατιωτικών Ειδικής Κατάστασης (ΠΑ.ΣΥ.Σ.Ε.Κ.), καλεί όλους τους συμπολίτες μας ανά την Ελλάδα να μην αφήσουμε μόνο του το μικρό Μανωλάκη, στο δύσκολο αγώνα που δίνει ο ίδιος και η οικογένεια του και να βοηθήσουμε με όποιο ποσό μπορεί ο καθένας στο λογαριασμό:

Τράπεζα Ηπείρου
Αρβανιτάκη Παρασκευή (Μητέρα)
1080103941700
IBAN: GR2907500800001080103941700

*zougla.gr
Έκκληση για οικονομι ...
Κατηγορία: Κοινωνικά θέματα
emo


Μπορεί η Πάτρα να είναι ακόμα στολισμένη και να επικρατούσε λάμψη και μουσική, όμως σε μία τριμελή οικογένεια, με μία μητέρα νεαρής ηλικίας και τα αγγελούδια της, δύο κοριτσάκια 5 και 7 ετών αντίστοιχα, το γιορτινό κλίμα δεν έφτασε ποτέ, η ελπίδα χάθηκε και ο Άγιος Βασίλης δεν βρήκε το σπίτι τους.
Η εδώ και ένα χρόνο χωρισμένη μητέρα, που καθαρίζει σκάλες όποτε υπάρχει δουλειά, αναγκάστηκε παραμονές των εορτών, να πουλήσει το πλυντήριο ρούχων του σπιτιού, ώστε να προμηθευτεί με τα 30 περίπου ευρώ που πήρε, γάλα και μερικά συσκευασμένα τρόφιμα, για να θρέψει τα παιδιά της.
Μόλις η είδηση έφτασε στο Φωτεινό Αστέρι, από την ξαδέρφη της μητέρας, γιατί η ίδια αρνιόταν να δημοσιοποιηθεί η οικονομική τραγική της κατάσταση, κοινωνική λειτουργός επισκέφθηκε την οικογένεια, βρίσκοντας μία μητέρα αντιμέτωπη με μπαράζ ερωτήσεων από το κοριτσάκια της, γιατί δεν τους έστειλε δώρα φέτος ο Άγιος Βασίλης και γιατί δεν είχαν στο σπίτι τους γλυκά.
Το Φωτεινό Αστέρι, προσφέρθηκε να αγοράσει άλλο πλυντήριο στη μητέρα, για να λάβει την απάντηση: «Δεν πειράζει, θα πλένω στο χέρι. Άλλωστε καταναλώνει ρεύμα και σε λίγο η ΔΕΗ θα μας κόψει την παροχή γιατί οι λογαριασμοί είναι απλήρωτοι. Προέχει το φαγητό για τα παιδιά μου».
Άγιος Βασίλης για την οικογένεια έγινε το Φωτεινό Αστέρι, με την παροχή τροφίμων, ζητώντας την στήριξη της οικογένειας από την πόλη και αναζητώντας μία δουλειά για την μητέρα, που σύντομα θα βρεθεί στο δρόμο, γιατί εκτός από την ΔΕΗ είναι απλήρωτα και τα ενοίκια.
Φωτεινό Αστέρι-Τηλέφωνο επικοινωνίας 6981044800

patrastimes.gr/

*patrisnews.com
Πάτρα: Τα 30 ευρώ απ ...
Κατηγορία: Κοινωνικά θέματα
emo


Ο μικρός Στάθης είναι δυόμιση ετών από την Πάτρα και έχει διαγνωσθεί με λευχαιμία. Το παιδάκι από τη διάγνωσή του και μετά νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία».

Η οικογένεια του μικρού κάνει έκκληση για αίμα γιατί θα χρειαστεί αιμοκάθαρση. Η ομάδα αίματος του παιδιού είναι β' θετικό και τα στοιχεία του τα εξής: ΕΥΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΙΟΥ.

Τηλέφωνο επικοινωνίας με τον πατέρα του παιδιού: 6977645235 (Κύριος Σωτήρης).

*zougla.gr
'Εκκληση για αίμα γι ...
Κατηγορία: Κοινωνικά θέματα
emo


Ενόψει των Χριστουγέννων, το Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας Αλεξανδρούπολης των Παιδικών Χωριών SOS πραγματοποιεί μία νέα δράση για την ενίσχυση των οικογενειών που στηρίζει, με σκοπό τη συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης.
Για αυτό το λόγο, το Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας Αλεξανδρούπολης απευθύνει θερμή έκκληση στο κοινό για τη συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης, τα οποία θα διατεθούν στις οικογένειες που βρίσκονται σε ανάγκη και υποστηρίζονται συστηματικά από το Κέντρο Στήριξης.

Η δράση θα υλοποιηθεί για την περίοδο 1 Δεκεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου. Όσοι ενδιαφέρονται να βοηθήσουν μπορούν να απευθυνθούν για περισσότερες πληροφορίες στο Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας, Σκρά 1, ή να καλέσουν στο 25510 51856, από Δευτέρα έως Παρασκευή, στις 10:30 - 18:30.

Το Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας των Παιδικών Χωριών SOS λειτουργεί από το 2012 και έχει ως πρωταρχικό στόχο την παροχή ολοκληρωμένων ψυχοκοινωνικών υπηρεσιών στην κατεύθυνση της πρόληψης. Σήμερα με δωρεά από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, το Κέντρο Στήριξης προσφέρει τις υπηρεσίες του σε 75 οικογένειες και είναι σε άμεση σχέση με το αντίστοιχο Κέντρο Στήριξης στην Κομοτηνή.

Συγκεκριμένα, παρέχονται δωρεάν από ειδικό επιστημονικό προσωπικό υπηρεσίες συμβουλευτικής και ψυχολογικής υποστήριξης σε γονείς και παιδιά, εκπαιδευτική βοήθεια και υπηρεσίες λογοθεραπείας σε παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες, προγράμματα δημιουργικής απασχόλησης, καθώς και υλική βοήθεια σε είδη πρώτης ανάγκης.

ΠΗΓΗ: e-evros.gr

*zougla.gr
Συγκέντρωση τροφίμων ...
Κατηγορία: Κοινωνικά θέματα
emo


O μικρός Κωνσταντίνος Μαλλής, μόλις δύο ετών, συνεχίζει να αγωνίζεται στο νοσοκομείο «Ελπίδα» για να ξεπεράσει το εμπόδιο που του έβαλε στη ζωή η λευχαιμία.

Από τον περασμένο Μάιο που διαγνώσθηκε με τη νόσο, ένας μεγάλος κύκλος αλληλεγγύης στηρίζει την οικογένειά του, η οποία αδυνατεί λόγω ανεργίας να αντιμετωπίσει τις έκτακτες συνθήκες που διαμορφώθηκαν.

Μετακόμισαν από την Ακράτα, όπου μόνιμα διαμένουν, στην Αθήνα για την απαραίτητη νοσηλεία στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη - ΕΛΠΙΔΑ» που παρέχει δωρεάν την ιατρική και φαρμακευτική υποστήριξη του παιδιού, όπως και την παραμονή του σε δωμάτιο για όσο διάστημα διαρκέσει η αγωγή.

Η βελτιωμένη εικόνα και η θετική εξέλιξη της υγείας του μικρού Κωνσταντίνου (που προκύπτουν από την τακτική ιατρική παρακολούθηση) μέχρι πριν από λίγες μέρες δικαίωναν αισιόδοξα την αρχική εκδοχή της εξόδου από το νοσοκομείο στα τέλη του Νοέμβρη.

Μια υποτροπή όμως με εμπύρετη λοίμωξη, που ξεπεράσθηκε για την ώρα, παρατείνει την παραμονή του μικρού Κωνσταντίνου στη μονάδα τουλάχιστον μέχρι το τέλος του Δεκέμβρη και φυσικά τη συνέχεια χημειοθεραπειών, φαρμακευτικής αγωγής και εξετάσεων.

Συνεχίζουμε και εμείς την έκκλησή μας για βοήθεια στον μικρό Κωνσταντίνο α) για αίμα και αιμοπετάλια και β) για την οικονομική ενίσχυση της οικογένειας, η οποία απαλύνεται ως ένα σημείο με την προσφορά του νοσοκομείου, όσον αφορά τη νοσηλεία του παιδιού, αλλά η καθημερινότητά της έχει να αντιμετωπίσει πολλές ακόμα βασικές ανάγκες επιβίωσης που είναι κοινές παντού σε παρόμοιες περιπτώσεις.

Ο Κώστας δεν είναι μόνος του! Έχει δίπλα του όλους και όλες μας, ΕΜΕΙΣ είμαστε η αλυσίδα και το γρανάζι που θα κάνει να χαμογελάσει ξανά τόσο ο ίδιος με την αποκατάσταση της υγείας του όσο και η Ανθρωπιά στην πράξη!

ΣΥΝΤΡΟΦΙΚΗ ΑΓΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΜΑΛΛΗ

Παπαδόπουλος Παναγιώτης (Κάϊν)
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Για την επιστροφή της Χαμένης Ανθρωπιάς και τού Τέλους της Εποχής της Κτηνωδίας...

Αιμοδοσία νοσοκομείου παίδων «Αγία Σοφία», Γουδή, τηλ.2107452036 (πρωινές ώρες)
λογαριασμός είναι ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: GR32 0172 5290 0055 2906 5219 912 και δικαιούχος ο Γεώργιος Μαλλής του Κωνσταντίνου.
τηλ. επικοινωνίας Γεώργιος Μαλλής 6945871709

*zougla.gr
Έκκληση βοήθειας για ...
Κατηγορία: Κοινωνικά θέματα
Περισσότερα
Χρόνος για την δημιουργία της σελίδας: 1.71 δευτερόλεπτα