Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα Χρήστη Κωδικός: Να με θυμάσαι

360 Desktop
(1 μέλος/η είναι εδώ) (1) Επισκέπτης
  • Σελίδα:
  • 1

ΘΕΜΑ: 360 Desktop

360 Desktop 7 Χρόνια, 2 Μήνες πριν #2766

  • AETOS
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
  • Συντονιστής
  • ΠΕΤΩ ΨΗΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΟΛΟΥΣ
  • Δημοσιεύσεις: 529
  • Κarma: 1376


360 DESKTOP


360desktop είναι ένα δωρεάν λογισμικό το οποίο επεκτείνει τον χώρο εργασίας στα Windows ως 360 °, καθώς και ένα online interative environmentforcreating 360 ° wallpaper με μια γκαλερί και μια πλατφόρμα widget, για την κοινή χρήση του αγαπημένου σας 360desktop με όλους. 360desktop είναι για όλους!

Το 360desktop είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα που μεταμορφώνει την επιφάνεια εργασίας των Windows σε ενα 360 ° πανοραμικό χώρο. Ενώ όλες οι λειτουργίες των Windows λειτουργούν κανονικά με το 360desktop μπορείτε να περιστρέψετε την επιφάνεια εργασίας σας κατά 360 °, προσφέροντας σχεδόν απεριόριστο χώρο στην επιφάνεια σας, περισσότερο χώρο για όλα τα ανοιχτά προγράμματα περιήγησης σας τις εφαρμογές σας, τα ανοικτά παράθυρα, τα widgets και πολλά άλλα. Τώρα μπορείτε να προσαρμόσετε τον supersized χώρο εργασίας σας με τα αγαπημένα online και offline περιεχόμενα σας - widgets, ιστοσελίδες, RSS feeds, παρουσιάσεις, βίντεο, όπου ολα βρίσκονται πάνω σε ένα καταπληκτικό bacround 360 ° wallpaper.

Κάνετε Spin την επιφάνεια εργασίας σας σε πλήρη κύκλο για περισσότερο χώρο και περισσότερη διασκέδαση.


Δημιουργήστε το δικό σας διαδραστικό 360Προσαρμόστε το χώρο εργασίας σας - για εργασία & παιχνίδι.Μοιραστείτε τις δημιουργίες σας και των αγαπημένων σας το 360 είναι παντούAρπάξτε το Web είδατε κάτι που σας αρέσει on-line; Είναι τα αγαπημένα σας περιεχόμενα διάσπαρτα σε όλο τον ιστό? Τώρα μπορείτε να πάρετε το αγαπημένο σας περιεχόμενο από ολόκληρο τον ιστό και το βάλετε στην επιφάνεια εργασίας σας. Με τα 360desktop grab web widgets στολίστε την επιφάνεια εργασίας σας με παρουσιάσεις βίντεο, παιχνίδια και πολλά άλλα, ή WebClip από οποιοδήποτε μέρος η οποιαδήποτε ιστοσελίδα - όλα αμέσως μετατρέπονται σε widgets στην επιφάνεια εργασίας σας για να μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε στιγμή.Clearspring, Google Webpage Gadgets, Widgetbox & Gigya, Pageflakes, YourMinis, Springwidgets , Sprout και περισσότερα.Δώστε ζωή στην επιφάνεια εργασίας σας με όλα τα αγαπημένα σας βίντεο, cool slideshows φωτογραφιών και άλλα παιχνίδια, μουσική, widgets και «bling» πολυμέσων. Αν μπορείτε να το ενσωματώσετε στο κοινωνικό δίκτυο ή το blog σας, τότε μπορείτε να το προσθέσετε στην επιφάνεια εργασίας σας. Τα widgets είναι κάτι περισσότερο από ένα διακοσμητικό καιρού που έχετε στην επιφάνεια εργασίας σας με παρουσιάσεις & mashups όπως το Slide RockYou? μουσική από το last.fm και ακόμα και τα αγαπημένα σας βίντεο από το YouTube.Τώρα μπορείτε να μετατρέψετε οποιαδήποτε ιστοσελίδα σε ένα 360desktop widget. Απλά αντιγράψτε τη διεύθυνση URL, κάντε κλικ στην επιλογή "Προσθήκη Widget μετά επιλέξτε και και κάντε clip την περιοχή που θέλετε. To widget WebClip τοποθετείται στη συνέχεια δεξιά στην επιφάνεια εργασίας σας ως μια ζωντανή WebClip, η οποία θα ενημερώνετε τόσο συχνά όσο η σελίδα από την οποία προέρχεται.Δείτε ζωντανά βαθμολογίες παιχνιδιών ή μια eBay λίστα που βλέπετε, ειδήσεις ή τις ενημερώσεις απο τον καιρό.Περισσότερα από τα πολλά που μπορείτε να κάνετε με το 360desktop θα βρείτε στο Link της επίσημης ιστοσελίδας παρακάτω.
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ - MORE VIDEOS HERE


ΤΟ ΒΡΗΚΑΜΕ ΕΔΩHOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑΠΗΓΗ KASTANIA BLOGSPOT
Τελευταία διόρθωση: 6 Χρόνια, 5 Μήνες πριν από AETOS.
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": thessgr43
  • Σελίδα:
  • 1
Συντονιστές: AETOS
Χρόνος για την δημιουργία της σελίδας: 0.52 δευτερόλεπτα