Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα Χρήστη Κωδικός: Να με θυμάσαι

TweakNow PowerPack 2011 ( Aπλά καταπληκτικό και ελεύθερο )
(1 μέλος/η είναι εδώ) (1) Επισκέπτης
 • Σελίδα:
 • 1

ΘΕΜΑ: TweakNow PowerPack 2011 ( Aπλά καταπληκτικό και ελεύθερο )

TweakNow PowerPack 2011 ( Aπλά καταπληκτικό και ελεύθερο ) 6 Χρόνια, 11 Μήνες πριν #7338

 • AETOS
 • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
 • Συντονιστής
 • ΠΕΤΩ ΨΗΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΟΛΟΥΣ
 • Δημοσιεύσεις: 529
 • Κarma: 1376


TweakNow PowerPack 2011 ( Aπλά καταπληκτικό και ελεύθερο )


Το TweakNow PowerPack είναι ένα πλήρως ολοκληρωμένο πρόγραμμα που σας επιτρέπει να τελειοποιήσετε κάθε πτυχή του λειτουργικού συστήματος του υπολογιστή σας και τού προγράμματος περιήγησης που χρησιμοποιήτε στο Web και πολλά άλλα.
Για να διατηρήσετε τον υπολογιστή σας πάντα στην κορυφή των επιδόσεων του σας συνιστούμε να καθαρίσετε την Registry τουλάχιστον μία φορά το μήνα. Για τους λάτρεις των Windows tweaking ( μικροαλλαγές ), η σουίτα παρέχει περισσότερες από 100 κρυφές ρυθμίσεις των Windows στην ενότητα Secret ( μυστικό ) των Windows.


Χρησιμοποιώντας ενότητες που περιλαμβάνονται σε αυτό το τμήμα, μπορείτε εύκολα να προσαρμόσετε τα Windows σας.Η ενότητα Virtual Desktop σας επιτρέπει να εκτελείτε τέσσερεις ειδικά σχεδιασμένες διαμορφώσεις desktop ταυτόχρονα, επιτρέποντάς σας να προσαρμόσετε την οθόνη του υπολογιστή σας σύμφωνα με τη διάθεσή σας και τις απαιτήσεις της εργασίας σας. Τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, η σουίτα σας δίνει επίσης μια πλήρη εικόνα όλων των πτυχών του υλικού του υπολογιστή σας, καθώς και λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τη μητρική πλακέτα, τον επεξεργαστή,την κάρτα γραφικών, τη μνήμη, το σκληρό δίσκο και το δίκτυο.


Oταν θα ξεκινήσετε την εφαρμογή η πρώτη καρτέλα που είναι ανοιχτή είναι η Quick Optimizer η οποία σας παρέχει 8 διαφορετικές λειτουργίες.Η πρώτη λειτουργία είναι η Clean Windows Registry που έιναι από τις πιό απαραίτητες και χρήσιμες για το σύστημα σας και με την οποία μπορείτε να καθαρίσετε το μητρώο των Windows από περιτές καταχωρήσεις μια ενέργεια που θα βελτιώσει σημαντικά την απόδοση του συστήματος σας.
Η δεύτερη λειτουργία είναι η Clean Traces from Web Browser με την οποία θα καθαρίσετε τους περιηγητές ( Browsers ) που χρησιμοποιήτε και η οπόια θα διαγράψει όλα τα άχρηστα και τα online δεδομένα επιταχύνοντας ετσι τους περιηγητές και θα προστατεύσει την ασφάλεια σας.Η τρίτη λειτουργία είναι η Clean Traces from Windows and Third Party Applications με την οποία θα ανακτήσετε χώρο στο σκληρό δίσκο και θα προστατέψετε την ασφάλεια σας με την αφαίρεση αχρηστων αρχείων των Windows και άλλων τρίτων εφαρμογών που δεν χρειάζεστε.
Οι δύο επόμενες λειτουργίες θα βελτιώσουν την απόδοση του Google Chrome και του Mozilla Firefox μειώνοντας το μέγεθος της βάσης δεδομένων που χρησιμοποιούν.


Η έκτη λειτουργία είναι η Clean Windows Temporary Files με την οποία θα ανακτήσετε χώρο στον σκληρό δίσκο και θα διαγράψετε προσωρινά αρχεία.
Η έβδομη λειτουργία είναι η Optimize Windows Settings που αφορά σε ρυθμίσεις που θα αυξήσουν την απόδοση του λειτουργικού σας.
Η όγδοη λειτουργία είναι η Optimize Ιnternet/Network Settings που αφορά σε
ρυθμίσεις που θα αυξήσουν την απόδοση της σύνδεσης σας με το διαδίκτυο.
Επόμενη καρτέλα είναι η Troubleshooting οπου με την πρώτη λειτουργία μπορείτε να κάνετε Update για την κάρτα γραφικών σας και να κάτεβάσετε τους τελευταίους drivers για να βελτιώσετε την απόδοση της σε παιχνίδια και σε multimedia εφαρμογές.Η δεύτερη λέιτουργία σας επιτρέπει να διορθώσετε εσφαλμένα εμφανιζόμενα εικονίδια και η τρίτη λειτουργία εάν έχετε προβλήματα με την σύνδεση σας στο ίντερνετ μπορεί να επαναφέρει το σύστημα σας στις αρχικές του ρυθμίσεις.
Eπόμενη καρτέλα είναι η Windows Secret στην οποία θα βρείτε όλες τις διαθέσιμες ρυθμίσεις που σας παρέχει το TweakNow PowerPack ( μπορείτε να κάνετε και αναζήτηση ) και έιναι χωρισμένες σε διάφορες κατηγορίες που είναι οι Αpplications,Control Panel,Desktop,Miscellaneous,Network & Internet,OEM Information,Special Folders,Taskbar & Start Menu,Windows Core,Windows Explorer,Windows Logon με τις ρυθμίσεις αυτές μπορείτε να κάνετε ότι επέμβαση θέλετε στο σύστημα σας όπως που θα βρίσκονται διάφοροι ειδικοί φάκελοι , τι θα εμφανίζεται στο start menu ,την Task bar και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε.
Αpplications
Control Panel
Desktop
Miscellaneous
Network & Internet
OEM Information
Special Folders
Taskbar & Start Menu
Windows Core
Windows Explorer
Windows Logon
Επόμενη καρτέλα η Windows Cleaner η οποία με τις λειτουργίες που παρέχει σας επιτρέπει να καθαρίσετε τα πάντα στο σύστημα σας να κάνετε Defrag την Registry και να διαγράψετε άχρηστα κλεδιά ,να αναλύσετε και να καθαρίσετε τον σκληρό δίσκο,να κάνετε ασφαλή διαγραφή αρχείων ώστε κανείς να μην μπορεί να τα επαναφέρει με οποιοδήποτε πρόγραμμα,να ρυθμίσετε ποιά προγράμματα θα εκινούν με την έναρξη των Windows, να κάνετε απεγκατάσταση προγραμμάτων και πολλά άλλα.
Disc Cleaner
Disc Usage Analyzer
Registry Defragmenter
Registry Cleaner
Secure Delete
Startup Manager
Track Cleaner
Unistall Program
Eπόμενη καρτέλα η System Information όπου μπορείτε να δείτε τα πάντα για το Hardware του υπολογιστή σας και να πάρετε οτι πληροφορία θέλετε για το σύστημα σας πχ τα partition πού έχετε στους σκληρούς,πληροφορίες για τους σκληρούς δίσκους,την μνήμη,την μητρική,τις κάρτες δικτύου, τον επεξεργαστή,την κάρτα γραφικών και τα Windows.Eπόμενη καρτέλα η Μiscellaneous tools ( Διάφορα εργαλεία ) όπου θα βρείτε λειτουργίες όπως την Ram Optimizer με την οποία θα βελτιστοποιήσετε την μνήμη, το Virtual Desktop για να δημιουργήσετε πολλαπλές επιφάνειες εργασίας,και άλλα όπως επεξεργασία και δημιουργία των συντομεύσεων( ΤweakNow Shortcut ) τον Process Manager το Αuto Shutdown.Tελευταία καρτέλα του προγράμματος η Restore Backup που έιναι η λειτουργία που θα χρειαστούμε αν κάποια απο τις αλλαγές που έχουμε κάνει δεν έχει το αποτέλεσμα που θα θέλαμε.
Το TweakNow PowerPack κρατάει αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας όταν κάνουμε κάποια αλλαγή τα οποία θα βρείτε στην καρτέλα Restore Backup και επιλέγοντας κάποιο από αυτά και κάνοντας κλίκ στο κουμπί Restore το σύστημα επιστρέφει στις παλιές ρυθμίσεις.

Δείτε μερικά κόλπα.Αφαιρέστε το βέλος από τα εικονίδια συντομεύσεων


Για να διακρίνει κανείς ένα πραγματικό αρχείο από μια συντόμευση, τα Windows βάζουν ένα μικρό σύμβολο βέλους στο κάτω αριστερό μέρος του κάθε εικονίδιου συντόμευσης.θα σας δείξουμε πώς να αφαιρέσετε το σύμβολο βέλους χρησιμοποιώντας το TweakNow PowerPack 2011 .

Ανοίξτε το TweakNow PowerPack 2011 .
Πηγαίνετε στην καρτέλα Windows Secret και κάντε κλικ στο κουμπί Miscellaneous ( Διάφορα ).
Θα πρέπει να βρείτε την ενότητα συντόμευσης στην κορυφή του παραθύρου περιεχομένου.
Ρυθμίστε το σύμβολο βέλους για τo εικονίδιο συντόμευσης επιλέξτε Hide.
Κάντε κλικ στο κουμπί Αποθήκευση για να αποθηκεύσετε τις αλλαγές.
Kανετε αποσύνδεση ή επανεκκίνηση του υπολογιστή σας για να δείτε το αποτέλεσμα.Όταν δημιουργείτε μια συντόμευση, τα Windows θα προσαρτήσουν αυτόματα τη λέξη "συντόμευση" στο τέλος του όνοματος της συντόμευσης. Για παράδειγμα, εάν δημιουργήσετε μια συντόμευση για τον Κάδο Ανακύκλωσης τότε το όνομα της συντόμευσης θα είναι "Recycle Bin - Συντόμευση".θα σας δείξουμε πώς να αποτρέψετε αυτήν τη συμπεριφορά χρησιμοποιώντας το TweakNow PowerPack 2011 .
Πηγαίνετε στην καρτέλα Windows Secret και κάντε κλικ στο κουμπί Miscellaneous ( Διάφορα )
Θα πρέπει να βρείτε την ενότητα συντόμευσης στην κορυφή του παραθύρου περιεχομένου.
Ρυθμίστε τη συντόμευση χωρίς "Shortcut" κατάληξη σε Ναι.
Κάντε κλικ στο κουμπί Αποθήκευση για να αποθηκεύσετε τις αλλαγές.
Κάντε αποσύνδεση ή επανεκκίνηση του υπολογιστή σας για να δείτε το αποτέλεσμα.
Version: 3.5.0
OS: Windows 7/Vista/XP
License: Freeware


ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΔΩ ( Κάντε κλίκ δεξια στο Server #1: PowerPack350.exe )WEB PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ - HOME PAGE
Τελευταία διόρθωση: 6 Χρόνια, 11 Μήνες πριν από AETOS.
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": Ελληνικό Linux, giorgos366, chr53pan, acyacy

Απ: TweakNow PowerPack 2011 ( Aπλά καταπληκτικό και ελεύθερο ) 6 Χρόνια, 1 Μήνας πριν #7974

 • nikolhs2006
 • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
 • Νέο μέλος
 • Δημοσιεύσεις: 3
 • Κarma: 0
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Απ: TweakNow PowerPack 2011 ( Aπλά καταπληκτικό και ελεύθερο ) 4 Χρόνια, 9 Μήνες πριν #8487

 • jtd
 • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
 • Νέο μέλος
 • Δημοσιεύσεις: 1
 • Κarma: 0
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Απ: TweakNow PowerPack 2011 ( Aπλά καταπληκτικό και ελεύθερο ) 4 Χρόνια, 6 Μήνες πριν #8546

 • makis6948
 • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
 • Νέο μέλος
 • Δημοσιεύσεις: 2
 • Κarma: 0
σε ευχαριστω

Απ: TweakNow PowerPack 2011 ( Aπλά καταπληκτικό και ελεύθερο ) 4 Χρόνια, 4 Μήνες πριν #8581

 • Marko Polo
 • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
 • Νέο μέλος
 • Δημοσιεύσεις: 1
 • Κarma: 0
ευχαριστω
 • Σελίδα:
 • 1
Συντονιστές: AETOS
Χρόνος για την δημιουργία της σελίδας: 0.39 δευτερόλεπτα