Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα Χρήστη Κωδικός: Να με θυμάσαι

Hornil StylePix 1.8.1 Portable
(1 μέλος/η είναι εδώ) (1) Επισκέπτης
  • Σελίδα:
  • 1

ΘΕΜΑ: Hornil StylePix 1.8.1 Portable

Hornil StylePix 1.8.1 Portable 6 Χρόνια, 11 Μήνες πριν #4148

  • AETOS
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
  • Συντονιστής
  • ΠΕΤΩ ΨΗΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΟΛΟΥΣ
  • Δημοσιεύσεις: 529
  • Κarma: 1376


HORNIL STYLEPIX 1.8.1 PORTABLE


Hornil StylePix είναι ένα πρόγραμμα επεξεργασίας γραφικών που σας επιτρέπει να επεξεργαστείτε φωτογραφίες και άλλα. To StylePix είναι μια σύνθετη λέξη, η οποία περιέχει τη λέξη "στυλ" και τη λέξη "εικόνα"το StylePix σάς βοηθά να δημιουργείτε ωραίες φωτογραφίες εύκολα και γρήγορα. Εάν δεν χρησιμοποιείτε το πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας ή πιστεύετε ότι είναι δύσκολο να χρησιμοποιηθεί το StylePix. μπορεί επίσης να γίνει ένας γραφικός σχεδιαστής με μια ποικιλία εργαλείων και μια διαισθητική διεπαφή χρήστη.

Με το StylePix μπορείτε εύκολα να κάνετε τα εξής:Να ζωγραφίσετε εικόνες ( Brush, Spray, Clone brush, fill, gradation fill),να κάνετε αλλαγή μεγέθους φωτογραφιών,περιστροφή φωτογραφιών, διόρθωση χρώματος, τύπου κειμένου στη φωτογραφία, σύνθεση φωτογραφιών, αποκοπή, αντιγραφή και επικόλληση,ρύθμιση όξυνσης / θολώματος σε φωτογραφίες, να αφαιρέσετε τα κόκκινα μάτια, αφαίρεση κόκκων.Το Hornil StylePix συνιστάται για Power bloggers, web designers, γραφίστες.

Το StylePix υποστηρίζει 53 γλώσσες ( και την Ελληνική ) είναι δωρεάν και είναι μόλις 2MBytes. Επίσης, υποστηρίζει φορητή έκδοση που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε flash USB.

Το εργαλείο περιήγησης εικόνων σας επιτρέπει να εξερευνήσετε εύκολα τις εικόνες προτού να ανοίξετε μια εικόνα. Επίσης μπορείτε να ανοίξετε, να αντιγράψετε, να διαγράψετε και να μετονομάσετε τις εικόνες ή τους καταλόγους. Το Slideshow εμφανίζει μια σειρά επιλεγμένων εικόνων που βρίσκονται στην τρέχουσα διαδρομή εργασίας με λειτουργία πλήρους οθόνης. Υποστηριζόμενες μορφές αρχείων: JPEG, PNG, GIF, TIF, TGA, BMP και TSP.
Εργασία με πολλαπλά αρχεία που μπορεί να ανοίξει ταυτόχρονα. Για εναλλαγή μεταξύ παραθύρων καμβά, πατήστε τα πλήκτρα Ctrl + Tab. Αν θέλετε να πάτε πίσω, πατήστε Ctrl + Shift + πλήκτρο Tab. Στη συνέχεια, εάν θέλετε να επιλέξετε επόμενο καμβά, πατήστε το πλήκτρο Tab.

Multi-layer και υποστήριξη ομάδων
Selection tools
50 Είδη πρακτικών φίλτρων εικόνων

Color adjustment filters: Auto Level, Auto Contrast, Auto Color Balance, Level, Curves, Color Balance, Brightness/Contrast, Hue/Saturation, Gamma Correction, Desaturate, Invert, Grayscale, Threshold, Quantize, Histogram Equalize, Posterize.
Sharpen and blur filters
Pixelate filters
Rendering filters
Noise filters
Distort filters
Convolve filters
Style filters
Morphological filters
Photo Enhancement filters
Το Hornil StylePix υποστηρίζει διάφορα εργαλεία σχεδίασης, όπως Brush, eraser, line, curve, spray, clone-brush, flood fill, gradient fill, path, and shape. Μπορείτε να σχεδιάσετε διαφορετικές εικόνες που χρησιμοποιούν αυτά τα εργαλεία με διάφορες επιλογές όπως το μέγεθος, antialiasing, αδιαφάνεια και λειτουργία ανάμειξης.Το εργαλείο κειμένου σας επιτρέπει να πληκτρολογήσετε κείμενο στον καμβά.
Το εργαλείο μετατροπής σας επιτρέπει να μετατρέψετε την επιλογή περιοχής ή τα αντικείμενα. Είναι ενεργό μόνο όταν η επιλογή περιοχής υπάρχει. Όταν το εργαλείο μετασχηματισμού είναι ενεργοποιημένο μπορείτε να περιστρέψετε και να αλλάξετε το μέγεθός του. Τα επιλεγμένα αντικείμενα μπορούν να μετατραπούν ή να οργανώνονται από τις ακόλουθες εντολές: Οριζόντια αναστροφή, Κατακόρυφη αναστροφή, Περιστροφή αριστερά, Περιστροφή δεξιά, Περιστροφή 180 μοιρών, σε πρώτο πλάνο, στο φόντο, Brint στην αρχή, Αποστολή προς τα κάτω, Στοίχιση αριστερά, Στοίχιση Οριζόντια Κέντρο , Στοίχιση δεξιά, Στοίχιση επάνω, Στοίχιση Κάθετη Κέντρο, Στοίχιση κάτω, Στοίχιση στο κέντρο

Eργαλείο ενίσχυσης εικόνας και αφαίρεσης κόκκινων ματιών και άλλα.
Crop tool

Το εργαλείο περικοπής χρησιμοποιείται για την περικοπή ενός κλιπ εικόνας. Λειτουργεί σε όλα τα στρώματα της εικόνας, ορατά και αόρατα. Παρέχει πολλές χρήσιμες προκαθορισμένες αναλογίες όπως 4 x 3 μισή κάρτα . Προκαθορισμένες διαιρεσεις τοπίου και πορτρέτου. Το τοπίο περιέχει τις προκαθορισμένες ρυθμίσεις σχετικά με την συσκευή που έχει πλέον οριζόντιο άξονα από τους κάθετους άξονες, όπως η τηλεόραση υψηλής ευκρίνειας, οθόνη και κ.λπ. Αντίθετα το πορτραίτο περιέχει τις προκαθορισμένες ρυθμίσεις που χρησιμοποιειούνται συχνά στην προσωπογραφία.
Η επεξεργασία παρτίδων εικόνων είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για την επεξεργασία των επαναλαμβανόμενων εργασιών, όπως η αλλαγή του μεγέθους ή ο τύπος του αρχείου εικόνας. Πρόθεμα, κατάληξη και η αρίθμηση των αρχείων. Να αλλάξετε μέγεθος να γυρίσετε και να περιστρέψετε πολλαπλές εικόνες να κάνετε εισαγωγή ενός κοινού λογότυπου και ζωγραφική καθώς και κάποια φίλτρα ρύθμισης χρώματος

Υποστήριξη πολυεπίπεδης αναίρεσης και ακύρωση αναίρεσης: Η λίστα ενεργειών θυμάται τι έχετε κάνει στην εικόνα σας και σας επιτρέπει να επιστρέψετε σε οποιαδήποτε προηγούμενη κατάσταση της εικόνας. Κάθε φορά που επιλέγετε, χρωμάτα, και το μέγεθος κλπ, κάθε ένα από αυτά αναγράφονται σε χωριστά state στη λίστα . Για να επιστρέψετε σε μια προηγούμενη κατάσταση της εικόνας, κάντε κλικ στο όνομα του state στη λίστα ή πατήστε Ctrl + z.

REGION
BRUSH TOOL
TEXT TOOL
GRADIATION FILL TOOL
SHAPE TOOL
CLONE BRUSH
FILTER MENU
KAI AΛΛΑ ΠΟΛΛΑΒΟΗΘΕΙΑ - ΜΑΘΗΜΑΤΑ - ΗΕLP - TUTORIALS HERE


GALLERY


HORNIL SUPPORT

System Requirements

Hornil StylePix is supported on Microsoft Windows XP/Vista/7/2003 or compatable OS.

Supported Operating Systems

Microsoft Windows XP

Microsoft Windows Vista

Microsoft Windows 7

Microsoft Windows Server 2003

Microsoft Windows Server 2008

Hardware Requirements

133MHz or faster processor

128MB of RAM (512MB recommended)

10MB of available hard-disk space

800x600 display (1024x768 Recommended)

DOWNLOAD HORNIL STYLEPIX 1.8.1 PORTABLE VERSIONWEB PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ - HOME PAGE
Τελευταία διόρθωση: 6 Χρόνια, 1 Μήνας πριν από admin.
  • Σελίδα:
  • 1
Συντονιστές: AETOS
Χρόνος για την δημιουργία της σελίδας: 0.67 δευτερόλεπτα