Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα Χρήστη Κωδικός: Να με θυμάσαι

Πνευματικοί σας φωνάζει η Ελλάδα ακούτε;;;;;;
(1 μέλος/η είναι εδώ) (1) Επισκέπτης
  • Σελίδα:
  • 1

ΘΕΜΑ: Πνευματικοί σας φωνάζει η Ελλάδα ακούτε;;;;;;

Πνευματικοί σας φωνάζει η Ελλάδα ακούτε;;;;;; 7 Χρόνια, 6 Μήνες πριν #4439

  • ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
  • Συντονιστής
  • Επίπεδοοοοο
  • Δημοσιεύσεις: 237
  • Κarma: 269


Πνευματικοί! Πνευματικοί της διασποράς της Ελλάδος, της υφηλίου!!! γιατί την κάνετε κοπάνα από την συμφορά των ΕΛΛΗΝΩΝ;;; Ψεύτες, φανφαρόνοι, δειλοί, υποκριτές, κριμένοι πείσω από το εγώ τους! Για αυτούς δεν υπάρχει εμείς;;;;;;

ΕΛΛΗΝΕΣ μοιράστε το σε όλους τους πνευματικούς που γνωρίζετε
Πνευματικοί επιστήμονες, εξέχοντες προσωπικότητες, κορυφαίοι επιστήμονες, ειδικοί στα νομικά, στις δημοκρατικές διακυβερνήσεις, στα οικονομικά, στην θεωρία, στην πράξη δειλοί, ανύπαρκτοι, ίδιοι με τους φαύλους πολιτικούς, πήγαινε εσύ Ελληνικέ λαέ σκοτώσου, βγάλε το φίδι από την τρύπα και θα έρθουμε εμείς οι ειδικοί στην λούφα και στην δειλία και ειδικοί στην μάσα για να σε σώσουμε, αυτοί είναι σήμερα οι πνευματικοί του Ελληνισμού λόγια, λόγια, λόγια παχιά χωρίς κανένα όφελος για την ΕΛΛΑΔΑ, και να πουλάμε και κανένα σύγγραμμα, βιβλίο και να κάνουνε και εφέ σε διάφορα φόρουμ και συμβούλια!!!!!!

Άραγε γιατί;;; Μήπως η καλοπέραση μαλακώνει το μυαλό, το σώμα μαζί με την ψυχή;;

Πως είναι δυνατόν άνθρωποι που δεν έχουν την δική τους μόρφωση και την οικονομική άνεση των παραπάνω, να θυσιάζουν τα πάντα ακόμα και την ζωή τους για την Ελλάδα για τον Ελληνισμό;;;;

Ξέρω τι θα επικαλεστούν οι παραπάνω, ότι ακριβώς η μόρφωσή τους τους οδηγεί σε αποφάσεις με πολύ περίσκεψη και ευθύνη χα χα χα η φτηνή δικαιολογία της δειλίας!

Αγαπητοί κύριοι πνευματικοί του γλυκού νερού, και του εγώ!!! Ο Ελληνικός λαός θέλει στην πράξη να αφήσετε το εγώ και να εργαστείτε στο εμείς!!! Αγαπητοί κύριοι ο ελληνικός λαός σας παρέχει την δόξα και την οικονομική σας άνεση αναγνωρίζοντας το επιστημονικό σας έργο!! Δεν νομίζετε ότι και εσείς του οφείλετε κάτι το ελάχιστο τώρα που κινδυνεύει από δυστυχία και αφανισμό;;; Το εμείς!!! θα μπορούσα άνετα να γράψω και ονόματα δεν το κάνω γιατί ακόμα δεν θέλω να σας εκθέσω αλλά να σας ξεσηκώσω, να σας ταρακουνήσω από το λουκούλλειο γεύμα της δόξας που απολαμβάνετε ναρκωμένοι ναρκισσιστικά! Εγώ ο αμόρφωτος όχι εσείς… άμα ήμουν εσείς… τι θα έκανα;;; Θα σας απαντήσω με περίσσιο θάρρος και με το χέρι στην καρδιά, θα άφηνα κατά μέρος για μια φορά το εγώ, αφού το καλεί το υπέρτατο καθήκον, η σωτήρια της πατρίδος μας και τους Ελληνισμού. Και θα συνεργαζόμουν με όλους τους πνευματικούς εντός και εκτός Ελλάδος και θα βγάζαμε μια απόφαση και μια ημερομηνία γενικής ανάτασης με την παρουσία μας άνω των 50 πνευματικών στην Ομόνοια, στο Σύνταγμα, στο άγαλμα του Κολοκοτρώνη, ή όπου αλλού είναι ποιο πρόσφορο και θα συγκαλούσα ανακοινωμένη από πριν εθνική εθνοσυνέλευση, προσωρινή κυβέρνηση και ο λαός να πάει στο Σύνταγμα να κατεδαφίσει τους 300 προδότες!! Θα μου πει κάποιος ότι αυτές είναι αποφάσεις μεγάλων αντρών! Ευελπιστεί ο Ελληνικός λαός ότι ακόμα και σήμερα με αυτή τη σαπίλα που μας έχει κυριεύσει, υπάρχουν άντρες άξιοι των προγόνων τους;;;;; Σε μια τέτοια απόφαση θα έρθουν και τα 10.000.000 Έλληνες μαζί σας!! Αγαπητοί πνευματικοί η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ είναι πανέτοιμη να κάνει το πατριωτικό της καθήκον όπως στο ένδοξο Κούγκι στο Σούλι!!!! Εσείς είσαστε έτοιμοι να πείτε το εμείς ;;;;; Σας περιμένουμε!!!!
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ
www.arxaiaithomi.gr/?p=43592
  • Σελίδα:
  • 1
Χρόνος για την δημιουργία της σελίδας: 0.12 δευτερόλεπτα