Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα Χρήστη Κωδικός: Να με θυμάσαι

Μια καταργημένη αντωνυμία!
(1 μέλος/η είναι εδώ) (1) Επισκέπτης
  • Σελίδα:
  • 1

ΘΕΜΑ: Μια καταργημένη αντωνυμία!

Μια καταργημένη αντωνυμία! 7 Χρόνια, 6 Μήνες πριν #4458

  • tania
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
  • Συντονιστής
  • Δημοσιεύσεις: 273
  • Κarma: 555
Κάποτε στο σχολείο που μαθαίναμε τις αντωνυμίες υπήρχε μια, που δε θυμάμαι τι αντωνυμία ήτανε και δε με νοιάζει πλέον να μάθω γιατί έτσι κι αλλιώς έχει καταργηθεί.
Στον ενικό έκανε δικό μου και στον πληθυντικό δικά μας.
Ε, αυτή η αντωνυμία που στη ζωή γίνεται χαμός ποιός θα αποκτήσει τα περισσότερα να τα κάνει δικά του, έπαψε να υπάρχει επί υπουργίας της κυρίας Διαμαντοπούλου και πρωθυπουργεύοντος του κυρίου Γεώργιου Α. Παπανδρέου.
Την αντικατέστησαν οι αθεόφοβοι με την άλλη την αντιπαθητική αντωνυμία δικά τους.
Τώρα τι θα κάνουμε ρε παιδιά χωρίς να έχουμε τίποτα δικά μας;
Βγαίνει ο κύριος Ολι Ρεν και δηλώνει πανευτυχής, πως από τους Έλληνες θα δε θα τους τα
πάρουμε βέβαια όλα, αλλά σίγουρα θα χάσουν μεγάλο μέρος από την κυριαρχία τους. Θα μου πείτε και με το δίκιο σας και σένα τι σε νοιάζει, ένοιωσες ποτέ κυρίαρχος; Συγχωρέστε με ρε παιδιά αλλά έτσι νόμιζα.

Καλά ο Μεγάλος που υπέγραψε το Μνημόνιο 1 είναι αποδεδειγμένης ευφυΐας, αλλά οι εκατόν πενήντα βουλευτές του, οι περισσότεροι πρώην βέβαια αφισοκολλητές, δε διάβασαν τι υπέγραφαν, το λέω δε διάβασαν έτσι για να τους απαλλάξω λόγω βλακείας, αλλά εκείνος ο Μεγάλος συνταγματολόγος με την πολυδιαφημισμένη εξυπνάδα του τι έκανε; Κι αυτός βλάξ ή πράκτορας;

Τι κι αν πέσανε μούτζες, τι κι αν πέσανε γιαούρτια από τον αγανακτισμένο λαό μπας και τους συνεφέρουν από το λήθαργό τους, αυτοί το χαβά τους. Θέλουμε μνημόνιο, θέλουμε μνημόνιο τσίριζε η Δαμανάκη, ο Γιωργάκης και ο Πεταλωτής και τελικά δυστυχώς πιάσανε οι τσιρίδες τους και πέρασε το μνημόνιο με τις ψήφους των 154 καραγκιόζηδων του κΥνοβουλίου.

Αφού το ψηφίσανε, μετά άρχισαν τις δικαιολογίες πως τάχα μου εκβιάστηκαν για να γλυτώσουν τις σφαλιάρες από τους Συριζαίους. Λερναία ύδρα είναι ρε παιδιά αυτό το ΣΥΡΙΖΑ και έχει γεμίσει όλη την Ελλάδα με οπαδούς της; Κάποιος φίλος μου είπε εμπιστευτικά, πως πάντα οι ίδιοι είναι σε όλα τα επεισόδια που ο ΣΥΡΙΖΑ τους χρησιμοποιεί σαν αερομεταφερόμενη μονάδα κρούσης. Θαύμασα! Μπράβο Τσίπρα;
Εκβιάστηκαν και πουλήσανε οι δειλοί την πατρίδα τους. Αίσχος σας, ντροπή σας.
Τι θα γίνει όμως ρε κύριοι του κΥνοβουλίου με την αντωνυμία μου;
Πάτε να μου τη φάτε κι αυτή μαζί με την Εθνική κυριαρχία μου, έτσι;
Πονηρούληδες τη λέξη «Εθνική», είπατε στο γλυκανάλατο τον Ολι, μη τολμήσει και την πει, γιατί οι Έλληνες εκτός από διεφθαρμένοι, είναι και σωβινιστές και θα τους κρεμάσουν.
Έχουνε μάλιστα το θράσος να αποκαλούν βία την αντίδραση των πολιτών, τα πολλά γιούχα, μερικά γιαούρτια και κανένα μισοάδειο μπουκάλι νερό.
Αυτό που κάνουν αυτοί με τις υπογραφές τους και έμειναν άνεργοι χιλιάδες πολίτες που φτώχυναν με βίαιο τρόπο τον Ελληνικό λαό και δολοφονούν το μέλλον της πατρίδας μας τι είναι, δεν είναι βία που κατάντησαν την Ελλάδα σε Φάρμα των ζώων;
Λοιπόν απόγονοι του Γκαίμπελς, θέλω πίσω τη δική μου αντωνυμία που από δικά μου τα κάνατε δικά σας και δικά τους .
Που θα ξαναβρώ μωρέ την εθνική κυριαρχία μου, την αξιοπρέπειά μου και την κτητική αντωνυμία μου;


*o Θεόφιλος Αιγινήτης είναι Ζωγράφος-Συγγραφέας

ektiesthisi.blogspot.com/2011/07/blog-post_9792.html#ixzz1Rd46kQii
  • Σελίδα:
  • 1
Χρόνος για την δημιουργία της σελίδας: 0.12 δευτερόλεπτα