Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα Χρήστη Κωδικός: Να με θυμάσαι

Music Editor Free 2011
(1 μέλος/η είναι εδώ) (1) Επισκέπτης
  • Σελίδα:
  • 1

ΘΕΜΑ: Music Editor Free 2011

Music Editor Free 2011 6 Χρόνια, 11 Μήνες πριν #6749

  • AETOS
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
  • Συντονιστής
  • ΠΕΤΩ ΨΗΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΟΛΟΥΣ
  • Δημοσιεύσεις: 529
  • Κarma: 1376


Music Editor Free 2011


Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για την επεξεργασία ήχου και είναι πολύ εύκολο στη χρήση του μέσα σε λίγα λεπτά θα είστε σε θέση να ανοίξετε ή να καταγράψετε τη μουσική σας και να την επεξεργαστείτε αλλά εάν δώσετε λίγο χρόνο να εξερευνήσετε τα άλλα χαρακτηριστικά θα βρείτε πολλά ισχυρά εργαλεία για την επεξεργασία ήχου.
Τι μπορεί να κάνει αυτό το ελεύθερο λογισμικό ;

Εγγραφές ήχου από διάφορες συσκευές .
Επεξεργασία ήχου που περιλαμβάνει διάφορες λειτουργίες όπως αποκοπή, αντιγραφή , επικόλληση, διαγραφή , εισαγωγή , η σιωπή , στα τελειώματα και περισσότερα .
Εφέ ήχου όπως ομαλοποίηση , equalizer , ενίσχυση , reverb , echo , sample rate conversion και πολλά άλλα .
Περιλαμβάνει το δικό του CD ripper και πρόγραμμα εγγραφής.
100% δωρεάν !Αυτό το λογισμικό επεξεργασίας ήχου είναι ένα πλήρες πρόγραμμα επεξεργασίας ήχου για Windows .Σας επιτρέπει να καταγράψετε και να επεξεργαστείτε μουσική.
Κατά την επεξεργασία αρχείων ήχου μπορείτε να κόψετε , τμήματα να κάνετε αντιγραφή και επικόλληση των ηχογραφήσεων και αν χρειαστεί να προσθέσετε εφέ όπως η ηχώ , να κάνετε ενίσχυση και να μειώσετε τόν θόρυβο.Ο Music Editor Free εργάζεται ως wav ή mp3 editor , αλλά υποστηρίζει επίσης μια σειρά από άλλες μορφές αρχείων , συμπεριλαμβανομένων VOX , GSM , au , OGG , WMV και πολλά άλλα.Ηχογραφήστε κάθε ήχο.Με το Music Editor Free μπορείτε να κάνετε εγγραφή από οποιαδήποτε πηγή ήχου που ακούτε στον υπολογιστή σας - Αν μπορείτε να το ακούσετε, μπορείτε να το γράψετε!

Κάνετε κλίκ στο κουμπί "Νέα εγγραφή" για να δημιουργήσετε ένα νέο έργο την καταγραφή και τον προσδιορισμό του ποσοστού του δείγματος και τα κανάλια, όπως απαιτείται.

Υπάρχει ένα χρονόμετρο εγγραφής με το οποίο μπορείτε να ρυθμίσετε την ημερομηνία εγγραφής, συγκεκριμένη ώρα και ακόμα και τη διάρκεια της καταγραφής.

Ένα ρυθμιστικό στα δεξιά μπορούν να συρθεί για να ρυθμίσετε την ένταση ηχογράφησης.

Μπορείτε να επιλέξετε τη συσκευή εγγραφής και επίσης, την πηγή από την εγγραφή "Volume CD", "Line In", "Stereo Mix" και "Volume Mic", για την καταγραφή ήχου από το web ραδιόφωνο, CD μουσικής, οι φωνές από το Mic, κασέτες και πολλές περισσότερες συσκευές.

Το "Mixer των Windows" μπορεί να ενεργοποιηθεί μέσω ενός κουμπιού, χωρίς να πάτε από τον πίνακα ελέγχου.

Μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε τις παραμέτρους για την καταγραφή ήχου, χωρίς σιωπή.
O MEF αποτελεί ένα ισχυρό επεξεργαστή που σας επιτρέπει ανεβάσετε την δημιουργικότητά σας στην επεξεργασία του ήχου στο επόμενο επίπεδο με με πλήρη σειρά χαρακτηριστικών και εφέ.Με το Music Editor Free μπορείτε να επιλέξετε μια περιοχή με πολλούς τρόπους: Κάντε κλικ σε οποιοδήποτε σημείο της κυματομορφής ως σημείο εκκίνησης και να επιλέξετε τα πάντα πριν και μετά την τρέχουσα θέση για να επιλέξετε την περιοχή του αρχείου.Κάντε κλικ στο κουμπί "Επιλογή συγκεκριμένο χρονικό διάστημα" στο "Επιλογή" περιοχή με την είσοδο στην αρχή, τέλος και το χρονικό διάστημα για να επιλέξετε καθορισμένη περιοχή, κάντε κλικ στο "Επιλογή όλων" κουμπί στο "Πρόχειρο" & "Επιλογή" περιοχή για να επιλέξετε ολόκληρο το αρχείο.

Μπορείτε να επεξεργαστείτε την αγαπημένη σας μουσική με πολλά εργαλεία επεξεργασίας, όπως περικοπή, αντιγραφή, επικόλληση, μίξη, κλπ.

Αν κάνετε λάθη κατά τη διάρκεια του μοντάζ, μην ανησυχείτε γι 'αυτό - μπορείτε να επαναφέρετε πράξεις με απεριόριστες λειτουργίες αναίρεσης και επανάληψης.


Με την επαγγελματική εφαρμογή επεξεργασίας μας, μπορείτε να προσθέσετε πολλά περισσότερα εφέ ήχου στην επιλεγμένη περιοχή, όπως amplify volume, compressor, fade in & fade out, flange, normalization, phase, reverb, silence, κλπ.

Στην τεχνολογία ήχου, ένα fade είναι μια σταδιακή αύξηση ή μείωση του επιπέδου ενός ηχητικού σήματος. Με ένα τραγούδι που καταγράφετε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το fade in και fade out για να αυξηθεί σταδιακά από τη σιωπή στην αρχή και σταδιακά να μειωθεί σε σιωπή στο τέλος του.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε προσθέσετε εφέ echo στην επιλεγμένη περιοχή για να δημιουργήσουν ενιαία ηχώ, καθώς και μια σειρά άλλων εφέ να προσθέσετε χορωδία για να κάνετε την εγγραφή από μια φωνητική ηχογράφηση να φαίνεται οτι ένα τραγούδι τραγουδιέται από δύο ή περισσότερους ανθρώπους.

Επιπλέον, υπάρχουν πολύ περισσότερα ηχητικά εφέ που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όπως το vibrato, flange, phase, κλπ.
Γράψτε και ριπάρετε CD
Με το Audio CD Burner μπορείτε να γράψετε εύκολα το δικό σας CD αφού προσθέσετε αρχεία ήχου στην λίστα εγγραφής επίσης μπορείτε να αφαιρέσετε ένα ή όλα τα μουσικά αρχεία από την λίστα κάνοντας κλίκ στι κουμπί "Κατάργηση / Κατάργηση όλων. Μπορείτε να αλλάξετε την ακολουθία των εισηγμένων αρχείων ήχου, σύροντάς τα στην καθορισμένη θέση.
Με την χρήση CD-Text να επεξεργαστείτε τον τίτλο & το όνομα του καλλιτέχνη.
Μπορείτε να επιλέξετε την κατάλληλη ταχύτητα εγγραφής και να χρησιμοποιήσετε την "Λειτουργία Test" για να προσομοιώσετε την εγγραφή για να ελέγξετε αν υπάρχουν λάθη.

Με το Audio CD Ripper μπορείτε να εξάγετε ψηφιακά κομμάτια ήχου κατευθείαν από CD ήχου στα περισσότερα δημοφιλή φορμά ήχου, όπως MP3, WAV, WMA, WMV και OGG σε τέλεια ψηφιακή ποιότητα.

Αφού εισαγάγετε ένα CD ήχου στη μονάδα δίσκου και εκτελέσετε το πρόγραμμα ripper. Όλα τα διαθέσιμα κομμάτια θα εισαχθούν και μπορείτε να επιλέξετε αυτά που θέλετε. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε έναν από τους τύπους συμπίεσης από τα διαθέσιμα πρότυπα .


ΒΙΝΤΕΟ
Music Editor Free 2011

Build 8.1.1.0

Download now
Recommended system requirements:

Intel Pentium 4 1GHz or Equivalent
512MB RAM
100MB free hard disk space
Windows XP / Vista / 7
Sound card
Graphics mode 1024x768 true color (highest 32-bit)
Administrative permissions for program installation
Activation Internet connection to activate
WEB PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ - HOME PAGE
Τελευταία διόρθωση: 6 Χρόνια, 11 Μήνες πριν από AETOS.
  • Σελίδα:
  • 1
Συντονιστές: AETOS
Χρόνος για την δημιουργία της σελίδας: 0.80 δευτερόλεπτα