Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα Χρήστη Κωδικός: Να με θυμάσαι

Τα νέα gadgets που καίνε καρδιές!
(1 μέλος/η είναι εδώ) (1) Επισκέπτης
  • Σελίδα:
  • 1

ΘΕΜΑ: Τα νέα gadgets που καίνε καρδιές!

Τα νέα gadgets που καίνε καρδιές! 8 Χρόνια πριν #1458

  • sourta-ferta
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
  • Συντονιστής
  • Τραλαλά - Τραλαλά
  • Δημοσιεύσεις: 478
  • Κarma: 2014

Όμορφα πράγματα στο CES του Λας Βέγκας
Πολλές οι πληροφορίες στο διαδίκτυο, που είτε παρουσιάζουν τα καλά είτε τα άσχημα στοιχεία των gadgets από το CES 2011 που έλαβε χώρα στο Las Vegas. Έτσι κι εμείς θα προσπαθήσουμε να στριμώξουμε τα πέντε "καλύτερα" του σόου, το κάθε ένα από διαφορετικό τομέα.

Ταμπλέτες

Η ταμπλέτα η οποία ξεχώρισε καθαρά, και η οποία έχει τη μεγαλύτερη δυνατότητα να απειλήσει και να υπερνικήσει το γίγαντα που λέγεται iPad είναι το Χοοm, της Motorola. Η εν λόγω συσκευή έρχεται σε οθόνη 10.1 ιντσών και "φοράει" Tegra 2. Αυτό όμως που την κάνει να ξεχωρίζει είναι το Android Honeycomb, το καινούριο λειτουργικό το οποίο θα χρησιμοποιεί. Η έκδοση του Honeycomb δεν ήταν καν η τελική η οποία θα κοσμεί τις ταμπλέτες των εταιριών που το έχουν επιλέξει. Παρόλα αυτά, το Xoom ξεχώρισε για τις δυνατότητες και την ευχρηστία του. Αναμένουμε το κονταροχτύπημά του με το iPad ή ακόμα και με το iPad2.

Smartphones

Το Smartphone που κατά την ταπεινή μας γνώμη ξεχώρισε έριξε τα φώτα και πάλι στην Μοtorola η οποία φαίνεται να κάνει δυναμική επανείσοδο στο προσκήνιο. Ο λόγος για το Μοtorola Atrix το οποίο η εταιρία ονόμασε ως το "πιό δυνατό smartphone στον κόσμο". Αν και θεωρούμε πως αυτή η ονομασία μπορεί να αποδειχθεί μόνο στην πράξη, το Atrix παραμένει εντυπωσιακό, αν όχι για τις δυνατότητές του, τότε για τα πολύ έξυπνα και όμορφα περιφερειακά του, τα οποία συμπεριλαμβάνουν το dock της οθόνης, και το dock του laptop. Μπορεί απλά να είναι ακόμα άλλο ένα κόλπο του μάρκετινγκ, παρόλα αυτά τα εν λόγω docks διευκολύνουν πολύ με την απροσδόκητη διαδραστικότητά τους από συσκευή σε συσκευή.

Gaming

Συνεχίζοντας την πολύ επιτυχημένη παράδοση των παιχνιδιών τύπου Guitar Hero η... touchscreen έκδοση της κιθάρας, επονομαζόμενη MISA Kitara, είναι ένα αμάλγαμα του παλιού μοντέλου με τα κουμπάκια, της τεχνολογίας touch και της πραγματικής κιθάρας. Πιστεύουμε πως είναι μία όμορφη προσέγγιση που στοχεύει το πιστό κοινό των συγκεκριμένων παιχνιδιών.

Ταμπλέτες 2... "Η Συνέχεια":

Πολλά τα μοντέλα που περπάτησαν στην πασαρέλα φέτος, αλλά μία όμορφη παρουσία ονόματι ΑSUS Eee Pad Slider με τη δυνατότητα "slide" η οποία είναι της ίδιας "ιδεολογικής" οικογένειας όπως η ταμπλέτα της Samsung 7 Series, μας κίνησε το ενδιαφέρον και μας ανάγκασε να αποκλίνουμε από τον κανόνα της μίας συσκευής ανά κατηγορία. Το αρκετά ενδιαφέρον με αυτές τις παρεμφερείς συσκευές δεν είναι ούτε το ότι είναι ταμπλέτες αλλά ούτε το "slide". Είναι πως φέρουν full QWERTY πληκτρολόγιο. Θα μπορούσε να σημάνει αυτό το "θάνατο" των notebooks; Ίδωμεν.

Car Gadget

Μία από τις συσκευές που ξεχώρισαν ήταν το Parrot Asteroid. Η ιδέα αυτή η οποία απευθύνεται σε όλους εμάς που μας αρέσει η μουσική κατά τη διάρκεια της οδήγησης, θα έχει τη δυνατότητα να δέχεται φωνητικές εντολές. να συνδέεται μέσω 3G για online music streaming, να "παίρνει" apps και να τρέχει Android. Πολύ γευστικός συνδυασμός δυνατοτήτων.
Τελευταία διόρθωση: 8 Χρόνια πριν από sourta-ferta.
  • Σελίδα:
  • 1
Συντονιστές: mini-market
Χρόνος για την δημιουργία της σελίδας: 0.12 δευτερόλεπτα