Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα Χρήστη Κωδικός: Να με θυμάσαι

Microsoft Security Essentials ΕΛΕΥΘΕΡΟ ANTIVIRUS ΕΛΛΗΝΙΚΟ
(1 μέλος/η είναι εδώ) (1) Επισκέπτης
  • Σελίδα:
  • 1

ΘΕΜΑ: Microsoft Security Essentials ΕΛΕΥΘΕΡΟ ANTIVIRUS ΕΛΛΗΝΙΚΟ

Microsoft Security Essentials ΕΛΕΥΘΕΡΟ ANTIVIRUS ΕΛΛΗΝΙΚΟ 8 Χρόνια, 8 Μήνες πριν #343

  • maravel
Το Microsoft Security Essentials παρέχει προστασία στον οικιακό σας υπολογιστή σε πραγματικό χρόνο, αποτρέποντας την εισβολή ιών και την εκτέλεση λογισμικού κατασκοπίας και άλλου κακόβουλου λογισμικού.


Το Microsoft Security Essentials είναι ένα δωρεάν*, εύχρηστο στοιχείο λήψης που παρέχεται από τη Microsoft, το οποίο εγκαθίσταται εύκολα και διατηρείται πάντα ενημερωμένο έτσι, ώστε να είστε βέβαιοι ότι ο υπολογιστής σας προστατεύεται πάντα με την τελευταία τεχνολογία. Είναι εύκολο να καταλάβετε εάν ο υπολογιστής σας είναι ασφαλής — όταν το εικονίδιο είναι πράσινο, δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Τόσο απλό.Το Microsoft Security Essentials εκτελείται αθόρυβα και αποτελεσματικά στο παρασκήνιο, έτσι μπορείτε να χρησιμοποιείτε τον υπολογιστή σας που εκτελεί Windows ακριβώς όπως θέλετε—χωρίς διακοπές ή μεγάλους χρόνους αναμονής. Το Microsoft Security Essentials είναι διαθέσιμο σε πολλές τοπικές ρυθμίσεις και γλώσσες.
ΠΡΟΣΟΧΗ Η Microsoft προειδοποιεί για ψεύτικο antivirus

H Microsoft ανακοίνωσε την Τετάρτη ότι επιτήδειοι έχουν κυκλοφορήσει ένα antivirus με τον όνομα Security Essentials 2010, το οποίο όμως μόνο καλό δεν κάνει. Όχι μόνο δεν σας προστατεύει άλλα μέσα περιέχει και το Trojan Win32/Fakeinit, και έχει ως στόχο αρχάριους χρήστες κυρίως, που μπορούν εύκολα να μπερδευτούν και να το εγκαταστήσουν.Αφού εγκατασταθεί το λογισμικό, κατεβάζει έναν fake scanner, που τρέχει διεργασίες και τερματίζει άλλες που δεν του αρέσουν με την δικαιολογία ότι είναι μολυσμένες.

  • Σελίδα:
  • 1
Συντονιστές: AETOS
Χρόνος για την δημιουργία της σελίδας: 0.42 δευτερόλεπτα