Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα Χρήστη Κωδικός: Να με θυμάσαι

Free BufferZone Pro ( Θωρακίστε το pc σας )
(1 μέλος/η είναι εδώ) (1) Επισκέπτης
 • Σελίδα:
 • 1

ΘΕΜΑ: Free BufferZone Pro ( Θωρακίστε το pc σας )

Free BufferZone Pro ( Θωρακίστε το pc σας ) 7 Χρόνια πριν #3810

 • AETOS
 • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
 • Συντονιστής
 • ΠΕΤΩ ΨΗΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΟΛΟΥΣ
 • Δημοσιεύσεις: 529
 • Κarma: 1376


FREE BUFFERZONE PRO


To BufferZone είναι το μόνο λογισμικό ασφάλειας που δημιουργεί ένα ξεχωριστό περιβάλλον που σας επιτρέπει απεριόριστη ελευθερία να απολαύσετε όλες τις δραστηριότητες στο Διαδίκτυο χωρίς τον φόβο των εξωτερικών απειλών.

Με το BufferZone μπορείτε να δημιουργήσετε ένα εικονικό περιβάλλον που ονομάζεται Virtual Zone μέσα στο οποίο μπορείτε να κάνετε τα πάντα να ανοίγετε ,να τρέχετε η να κατεβάζετε εφαρμογές η αρχεία χωρίς να κινδυνεύει ο υπολογιστής σας.

Οταν ανοίγετε εφαρμογές που τρέχουν στο ίντερνετ όπως Web browsers η προγράμματα διαμοιρασμού αρχείων το BufferZone τις ανοίγει αυτόματα μέσα στο εικονικό περιβάλλον του.

Όλα τα προσωπικά σας στοιχεία είναι εξασφαλισμένα σε ένα αξιόπιστο και ξεχωριστό περιβάλλον.

Μπορείτε να μετακινήσετε η να ανοίξετε όποιο αρχείο θέλετε έξω απο τον εικονικό χώρο η να κλείσετε το πρόγραμμα όποτε θέλετε.

Επίσης μπορείτε να προστατεύετε όποιον φάκελο με αρχεία θέλετε.
Όταν χρησιμοποιείτε το Διαδίκτυο η προγράμματα από το Διαδίκτυο μπορεί να εισέλθει στο PC σας ένας ιός (από τη λήψη). Οταν τρέξετε τα προγράμματα αυτά κάνουν τροποποιήσεις στο σκληρό σας δίσκο και στο μητρώο (λειτουργικό σύστημα). Συνήθως τέτοιες τροποποιήσεις είναι αβλαβείς. Ωστόσο, όταν είναι μολυσμένα προγράμματα ή αρχεία μπορούν να κάνουν σοβαρή ζημιά στον υπολογιστή σας.

Με το BufferZone, όλα τα προγράμματα ή τα αρχεία που εισέρχονται στον υπολογιστή σας μέσω downloading, η από εξωτερικές συσκευές πολυμέσων μεταφέρονται στην Virtual Zone (C: \\ Virtual). C: \\ Virtual είναι έναs ειδικόs κατάλογος για το μητρώο του υπολογιστή σας, που διατηρεί εξωτερικά προγράμματα και τα αρχεία σε ένα απομονωμένο περιβάλλον, που χωρίζονται από τα αξιόπιστα προσωπικά σας αρχεία και το λειτουργικό σύστημα του υπολογιστή σας. Όλα τα αρχεία, τα προσωπικά στοιχεία, οδηγών και των πόρων του συστήματος παραμένουν αόρατα για απειλές και ως εκ τούτου προστατεύονται από δαπανηρές ή ανεπανόρθωτες βλάβες. Οι ιοί, bots, worms, δούρειοι ίπποι, phishing, keyloggers, spyware και άλλοι κακόβουλοι κώδικες αποκλείονται στο να εγκατασταθούν μυστικά στον υπολογιστή σας.

Τροποποιήσεις από μολυσμένα προγράμματα, αρχεία ή προβληματικές ιστοσελίδες θα τρέχουν μόνο μέσα στο εικονικό περιβάλλον C: \\ Virtual. Μέσα στό εικονικό περιβάλλον οι λοιμώξεις μπορούν εύκολα να ελεγχθούν και οι αλλαγές μπορούν να αντιστραφούν. Η Εικονική Ζώνη διατηρεί τον υπολογιστή σας και τα αξιόπιστα αρχεία σας καθαρά και ασφαλή.Τα Anti-virus προγράμματα εντοπίζουν μόνο τους ιούς που γνωρίζουν και στη συνέχεια να αντιδρούν η συμβατική αυτή μέθοδος επιτρέπει σε άγνωστες απειλές να διεισδύσουν και να μολύνουν τον υπολογιστή σας.Η BufferZone τεχνολογία απομονώνει όλες τις απειλές (γνωστές, άγνωστες / zero-day) στο εσωτερικό της εικονικής Ζώνης.Με αυτό τον τρόπο με το BufferZone Pro, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όλους τους browsers και τα προγράμματα συνομιλίας, P2P ,και τις εξωτερικές συσκευές η και να κατεβάσετε από το Web με ασφάλεια.

Καθώς η χρήση του Internet έχει γίνει πιο διαδεδομένη, οι κακόβουλες επιθέσεις στους υπολογιστές είναι αυξημένες.Οι κοινές σουίτες anti-virus είναι αποτελεσματικές ως ένα σημείο, αλλά δέν περιέχουν ποτέ όλα τα εφόδια για να αντιμετωπίσουν εντελώς το πρόβλημα.Το BufferZone σχεδιάστηκε για να ενισχυθεί η υπάρχουσα σουίτα ασφαλείας σας.Η BufferZone τεχνολογία σταματά όλες τις απειλές (ακόμα και αυτές που δεν έχουν ακόμη προσδιοριστεί από το anti-virus σας) από την προσβολή του υπολογιστή σας και την πρόσβαση στα προσωπικά δεδομένα σας. Μπορείτε τελικά να σερφάρετε οπουδήποτε,να κατεβάσετε ότι θέλετε,να ανοίγετε τα συνημμένα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, να κάνετε chat και e-bank με ασφάλεια.


DOWNLOAD FROM HOME PAGE - KATEBAΣΤΕ ΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑHOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

Τελευταία διόρθωση: 6 Χρόνια, 1 Μήνας πριν από admin.
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": takisgt1

Απ: Free BufferZone Pro ( Θωρακίστε το pc σας ) 4 Χρόνια, 5 Μήνες πριν #8314

 • takisgt1
 • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
 • Νέο μέλος
 • Δημοσιεύσεις: 1
 • Κarma: 0
α
Τελευταία διόρθωση: 4 Χρόνια, 5 Μήνες πριν από takisgt1.
 • Σελίδα:
 • 1
Συντονιστές: AETOS
Χρόνος για την δημιουργία της σελίδας: 0.50 δευτερόλεπτα