Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα Χρήστη Κωδικός: Να με θυμάσαι

Κανόνες

Κανόνες του Forum

Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τους κανόνες λειτουργίας του TeamGr. Η συμμετοχή σας στο site σημαίνει αυτόματα και την αποδοχή τους από πλευράς σας.

 1. Απαγορεύονται ρητά τα υβριστικά, προσβλητικά, επιθετικά μηνύματα προς άλλα άτομα (φυσικής ή νομικής μορφής, μέλη ή μη του TeamGr).
 2. Απαγορεύεται η δημοσιοποίηση άσεμνου και προκλητικού υλικού.
 3. Απαγορεύονται ρητά οι διαφημίσεις στα μηνύματα ή στις υπογραφές.
 4. Απαγορεύεται η εγγραφή στο TeamGr με μοναδικό σκοπό την αποστολή διαφημιστικών μηνυμάτων ή spam. Τέτοιοι λογαριασμοί θα διαγράφονται άμεσα.
 5. Απαγορεύεται η δημιουργία περισσότερων του ενός λογαριασμού πρόσβασης. Αν έχετε πρόβλημα με την πρόσβασή σας στο site, επικοινωνήστε μαζί μας στο info@teamgr.gr.
 6. Απαγορεύονται οι ανάρτησεις θεμάτων που έχουν να κάνουν με παράνομο λογισμικό, λογισμικό εξουδετέρωσης προστασίας ή αναφέρονται σε παράνομη απόκτηση προστατευμένου περιεχόμενου.
 7. Απαγορεύεται η εκτεταμένη χρήση κεφαλαίων στον τίτλο των αναρτήσεων.
 8. Τα μέλη οφείλουν να παραμένουν εντός του θέματος της εκάστοτε ανάρτησης, να μην δημοσιεύουν το ίδιο θέμα πολλές φορές και να κάνουν αναζήτηση στα θέματα του φόρουμ πριν προβούν σε ανάρτηση, έτσι ώστε να ενημερωθούν άμα υπάρχει ήδη το θέμα στο φόρουμ και να αποφεύχθούν οι επαναλήψεις..
 9. Τα μέλη, εφόσον διατηρούν υπογραφή, θα πρέπει να φροντίσουν ώστε αυτή να είναι διακριτική και να μην έχει διαφημιστικό περιεχόμενο.
 10. Ως επισκέπτες στο φόρουμ έχετε την δυνατότητα μόνον της ανάγνωσης. Όταν ολοκληρώσετε την εγγραφή σας θα μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε όλες τις υπηρεσίες του φόρουμ, να κατεβάσετε υλικό (download) και να αναρτήσετε θέματα και σχόλια.
 11. Μελετήστε καλά τις κατηγορίες του φόρουμ προτού δημοσιεύσετε το θέμα σας, έτσι ώστε να το τοποθετήσετε στην κατάλληλη κατηγορία.
 12. Απαγορεύονται τα greeklish.
 13. Παρακαλούμε στην αρχή της αναρτήσεως σας να δημοσιεύετε και τουλάχιστον μια εικόνα σχετική με το θέμα σας, έστω κι αν πρόκειται για βίντεο, καθώς και να βάζετε πάντα στην αρχή της ανάρτησής σας ένα μικρό επεξηγηματικό κείμενο, έστω κι αν πρόκειται για βίντεο ή για φωτογραφία,με την εξής σειρά: 1ο μια φωτογραφία, 2ο το κείμενο και μετά τις υπόλοιπες φωτογραφίες ή το βίντεο.
 14. Σε περίπτωση που αντιγράψετε κάποιο κείμενο ή φωτογραφία από εξωτερική πηγή (για παράδειγμα από κάποια άλλη ιστοσελίδα), σας παρακαλούμε να συμπεριλάβετε και την προέλευσή του στο τέλος του μηνύματός σας με ενεργό σύνδεσμο (link) που θα οδηγεί στην πηγή του θέματος.
 15. Μην δημοσιεύετε ανούσια και ασυνάρτητα θέματα. Φροντίστε ώστε οι τίτλοι των θεμάτων σας να αρμόζουν στο περιεχόμενο τους. Μην γεμίζετε τα θέματα με σχόλια του τύπου "thanks", γέλια, smileys και τίποτα περισσότερο.
 16. Παρακαλούμε να ελέγχετε την ορθογραφία σας. Για σχετική βοήθεια πατήστε εδώ.

  Παραβίαση των παραπάνω κανόνων θα οδηγήσει στη λήψη μέτρων (διαγραφή θεμάτων ή σχολίων, κλείσιμο θεμάτων) και οι παραβάτες θα ειδοποιούνται με προσωπικό μήνυμα. Σε περίπτωση που υπάρχουν επανειλημμένες παραβιάσεις των κανονισμών και ο χρήστης δεν συμμορφώνεται τότε θα του απαγορεύεται η πρόσβαση στο φόρουμ. Η διαχείριση των θεμάτων και των μελών του site πραγματοποιείται αποκλειστικά από τους Διαχειριστές και Συντονιστές του TeamGr. Αντιρρήσεις σε ενέργειες των Συντονιστών του Forum θα πρέπει να υποβάλλονται με Προσωπικό Μήνυμα στους Διαχειριστές και όχι δημόσια.

Μετάβαση στην Κατηγορία

Χρόνος για την δημιουργία της σελίδας: 0.19 δευτερόλεπτα